חציל מניפה עם פסטו וגבינות until the eggplant is soft בקלי קלות- המותג ליהי קרויץ-

 






English recipe listed below



לחתוך חציל גדול

לפרוסות מניפה בעובי 

של כ-4 מילימטר

בקערה לשים

3-4 כפיות פסטו

3 כפות שמן זית

ולערבב

למרוח הפנים החציל

את הפרוסות

לשים את החצילבתבנית אפייה

בכל פרוסת חציל לשים 

פרוסת גבינה לבנה קשה

ופרוסת גבינה מוצרלה

חתוכה או מגורדת

את שאר הפסטו למרוח 

על החציל

לאפות בתנור חם 180 דרות

כ-45 דקות ניתן לכסות

 עם נייר כסף עד 

שהחציל רך

Cut a large eggplant


 into fan-thick slices


 of about 4 millimeters


 Put in a bowl


 3-4 teaspoons pesto


 3 tablespoons of olive oil


 and mix


 Spread the eggplant face


 the slices


 Put the eggplant in a baking dish


 Put in each slice of eggplant


 A slice of hard white cheese


 and a slice of mozzarella cheese


 cut or scraped


 Spread the rest of the pesto


 On the eggplant


 Bake in a hot oven at 180 degrees


 About 45 minutes can be covered


 with foil until


 that the eggplant is soft


תגובות