English recipe listed below
לחתוך חציל גדול
לפרוסות מניפה בעובי
של כ-4 מילימטר
בקערה לשים
3-4 כפיות פסטו
3 כפות שמן זית
ולערבב
למרוח הפנים החציל
את הפרוסות
לשים את החצילבתבנית אפייה
בכל פרוסת חציל לשים
פרוסת גבינה לבנה קשה
ופרוסת גבינה מוצרלה
חתוכה או מגורדת
את שאר הפסטו למרוח
על החציל
לאפות בתנור חם 180 דרות
כ-45 דקות ניתן לכסות
עם נייר כסף עד
שהחציל רך
Cut a large eggplant
into fan-thick slices
of about 4 millimeters
Put in a bowl
3-4 teaspoons pesto
3 tablespoons of olive oil
and mix
Spread the eggplant face
the slices
Put the eggplant in a baking dish
Put in each slice of eggplant
A slice of hard white cheese
and a slice of mozzarella cheese
cut or scraped
Spread the rest of the pesto
On the eggplant
Bake in a hot oven at 180 degrees
About 45 minutes can be covered
with foil until
that the eggplant is soft
תגובות
הוסף רשומת תגובה