English recipe listed below
החומרים
לשים בקערה
4 כפות קמח לבן מנופה
לשים בקמח
2 סלסלות פיטריות טריות שמפניון או פורטובלו נקיות
לצפות את הפיטריות בקמח
בקערה שנייה לשים
2 ביצים
כחצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות מי ברז ולערבב
בקערה שלישית לשים
כ-כוס וחצי פירורי לחם
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
5 כפות זרעי שומשום
1 כפית פפריקה מתוקה ולערבב
לקחת את הפטריות הטבולות בקמח
לשים אותם בביצים ולצפות היטב בביצה
ולאחר מכן לשים את הפטריות בפירורי הלחם
ולצפות היטב בפירורי הלחם
לשים סיר קטן בגז בישול
לשים בסיר כחצי ליטר שמן קנולה או שמן חמניות
כשהשמן חם לשים בזהירות כמה פטריות לא את כל
הכמות ולטגן כשלוש ארבע דקות
לאחר מכן להוציא לצלחת עם נייר מגבת
ולאכול חמים
the materials
put in a bowl
4 tablespoons of sifted white flour
Put in flour
2 baskets of fresh Champagne or Portobello mushrooms
Coat the mushrooms in flour
put in a second bowl
2 eggs
About half a teaspoon of salt
A little black pepper
2 tablespoons of tap water and mix
Put in a third bowl
About a cup and a half of bread crumbs
A quarter of a teaspoon of salt
A little black pepper
5 tablespoons of sesame seeds
1 teaspoon sweet paprika and mix
Take the mushrooms dipped in flour
Put them in the eggs and watch the egg carefully
and then put the mushrooms in the bread crumbs
and watch the bread crumbs carefully
Put a small pot on cooking gas
Put about half a liter of canola oil or sunflower oil in a pot
When the oil is hot, carefully put some mushrooms, not all
the amount and fry for about three to four minutes
Then remove to a plate with a paper towel
and eat hot
תגובות
הוסף רשומת תגובה