פטריות קריספיות כמו באולמי השמחותCrispy mushrooms like at events

 







English recipe listed below



החומרים

לשים בקערה

4 כפות קמח לבן מנופה

לשים בקמח

2 סלסלות פיטריות טריות שמפניון או פורטובלו נקיות

לצפות את הפיטריות בקמח


בקערה שנייה לשים

2 ביצים

כחצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות מי ברז ולערבב


בקערה שלישית לשים

כ-כוס וחצי פירורי לחם

רבע כפית מלח

מעט פלפל שחור

5 כפות זרעי שומשום

1 כפית פפריקה מתוקה ולערבב


לקחת את הפטריות הטבולות בקמח

לשים אותם בביצים ולצפות היטב בביצה

ולאחר מכן לשים את הפטריות בפירורי הלחם 

 ולצפות  היטב בפירורי הלחם


לשים סיר קטן בגז בישול

לשים בסיר כחצי ליטר שמן קנולה או שמן חמניות

כשהשמן חם לשים בזהירות כמה פטריות לא את כל

הכמות ולטגן כשלוש ארבע דקות

לאחר מכן להוציא לצלחת עם נייר מגבת

ולאכול חמים

the materials

put in a bowl

4 tablespoons of sifted white flour

Put in flour

2 baskets of fresh Champagne or Portobello mushrooms

Coat the mushrooms in flour



put in a second bowl

2 eggs

About half a teaspoon of salt

A little black pepper

2 tablespoons of tap water and mix



Put in a third bowl

About a cup and a half of bread crumbs

A quarter of a teaspoon of salt

A little black pepper

5 tablespoons of sesame seeds

1 teaspoon sweet paprika and mix



Take the mushrooms dipped in flour

Put them in the eggs and watch the egg carefully

and then put the mushrooms in the bread crumbs

 and watch the bread crumbs carefully



Put a small pot on cooking gas

Put about half a liter of canola oil or sunflower oil in a pot

When the oil is hot, carefully put some mushrooms, not all

the amount and fry for about three to four minutes

Then remove to a plate with a paper towel

and eat hot
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות