English recipe listed below
לשים בקערה
שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן
130 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
1 מיכל שמנת לקצפת 38% אחוז 250 גרם בינוני
1 גרידת לימון בינוני
חצי כוס שמן קנולה 75 גרם
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
לערבב ולהוסיף
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
אחד ושלושת רבעי כוסות פלסטיק קמח מנופה
175 גרם
לערבב ולהוסיף
4 כפות סוכריות צבעוניות קונפטי לערבב קצר
לשים בתבנית אפיה אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה
לשים שכבת עוגה ועליה סוכריות
לשים על עוד שכבת עוגה ועליה סוכריות
ככה כשלוש שכבות
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-40-50 דקות
לקרר ולהכין ציפוי
לציפוי
לשים בקערה
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
שתיים שלוש כפות מי ברז לפי הצורך
ולערבב עד שמתקבל ממרח כמו בלילת פנקייק
למרוח על העוגה
לגרד מעט גרידת לימון
ולפזר סוכריות צבעוניות
את העוגה לאחסן במקרר לאיר יום יומיים
עטופה היטב
put in a bowl
Three quarters of a plastic cup of white sugar
130 grams
1 teaspoon vanilla extract
A quarter of a teaspoon of salt
1 container of cream for whipping cream 38% percentage 250 grams medium
1 medium lemon zest
Half a cup of canola oil 75 grams
2 spoons of instant vanilla pudding powder
mix and add
1 bag of baking powder 10 grams
One and three-quarter plastic cups sifted flour
175 grams
mix and add
4 spoons of colored candies confetti mix briefly
Put in an English cake baking pan lined with baking paper
Put a layer of cake and candies on it
Put on another layer of cake with candies on it
That's about three layers
Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40-50 minutes
Cool and prepare the topping
for coating
put in a bowl
100 grams of powdered sugar
1 teaspoon vanilla extract
Two or three tablespoons of tap water as needed
and mix until you get a spread like pancake batter
spread on the cake
Grate some lemon zest
and sprinkle colorful candies
Store the cake in the refrigerator for a day or two
well wrapped
תגובות
הוסף רשומת תגובה