מאפה דג סלמון עם ירקות בבצקSalmon pastry with vegetables in the dough

 





English recipe listed below




 החומרים

500 גרם פילה דג סלמון

לשים בקערה

3/4 כוס פיטרוזיליה קצוצה

4 כפות פירורי לחם

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

3 כפות שמן זית

לערבב

לשים בתבנית 40×30 

בצק עלים בגודל כזה

לפזר על הבצק חצי כמות פירורי הלחם והפטרוזיליה

להניח את דג הסלמון

לפזר על הדג מעט פלפל שחור ומעט מלח

לשים על הדג 3 כפות גבינת שמנת ולמרוח על הדג

לפזר את פירורי הלחם והפטרוזיליה

לזלף מעט שמן זית  

מי שלא רוצה גבינת שמנת שיזלף על הדג מעט שמן זית

ויפזר את פירורי הלחם והפטרוזיליה

לפזר על הדג רצועות פלפלים 

מעט אגוזי מלך שבורים

וכחצי כוס עגבניות שרי

לקפל מעט את שולי הבצק

ניתן לזלף מעט שמן זית על שולי הבצק

אפיה בתנור חם 200 מעלות כ- 20 דקות


the materials

500 grams of salmon fillet

put in a bowl

3/4 cup chopped parsley

4 tablespoons of bread crumbs

A little black pepper

A quarter of a teaspoon of salt

3 tablespoons of olive oil

to stir

Put in a 40x30 mold

Puff pastry this size

Sprinkle half the amount of bread crumbs and parsley on the dough

Place the salmon

Sprinkle a little black pepper and a little salt on the fish

Put 3 tablespoons of cream cheese on the fish and spread on the fish

Scatter the breadcrumbs and parsley

Drizzle a little olive oil

Those who don't want cream cheese should drizzle a little olive oil on the fish

and sprinkle the breadcrumbs and parsley

Sprinkle pepper strips on the fish

A few broken walnuts

And about half a cup of cherry tomatoes

Fold the edges of the dough a little

You can sprinkle a little olive oil on the edges of the dough

Bake in a hot oven at 200 degrees for about 20 minutes

תגובות