עוגת גבינה לוטוס ללא אפיה מהירה עוגת גבינה לוטוס ללא אפיה מהירה Quick no-bake lotus cheesecake
בתאריך
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
English recipe listed below
מתאים לתבנית בקוטר 26-24 סנטימטר
לשים בקערה
100 גרם חמאה מומסת
1 שקית עוגיות לוטוס שבורות קטן 250 גרם
ולערבב
לשים את העוגיות בתבנית ולהדק לבסיס
לשים בינתיים במקרר או במקפיא
בקערת המיקסר לשים
3 מיכלי שמנת לקצפת
3 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
להקציף לקצפת יציבה
לאחר ההקצפה להוציא שליש קצפת ולשים
בשקית זילוף עם צורת כוכב ולשמור במקרר את שקית
הזילוף
לקערת המיקסר להוסיף
1 מיכל גבינה לבנה 250 גרם או גבינת שמנת
באחוזים נמוכים
2 מיכלי שמנת חמוצה סך הכל 400 גרם
באחוזים גבוהים 27% שומן
לערבב כחצי דקה
להוציא את התבנית מהמקרר
לשים חצי כמות קרם גבינה למרול וליישר
לקחת כמה כםיות ממרח לוטוס שחיממתם בסיר
עם מים או במיקרוגל
ולזלף על הקרם
לכסות בכל קרם הגבינה שנישאר וליישר
לשים במקפיא עד שהעוגה קופאת
לאחר שהעוגה קפואה
לקחת ממרח לוטוס מחומם ולשים כמה כפות
על הקרם ולמרוח עד שהלוטוס מכסה את
כל קרם הגבינה
לזלף את הקצפת שבשקית הזילוף מסביב לעוגה
לקשט עם עוגיות לוטוס
ועם פירורי עוגיות לוטוס
תרגום טקסעברwap_
טקסט מקור
מתאים לתבנית בקוטר 26-24 סנטימטרלשים בקערה100 גרם חמאה מומסת1 שקית עוגיות לוטוס שבורות קטן 250 גרםולערבבלשים את העוגיות בתבנית ולהדק לבסיסלשים בינתיים במקרר או במקפיאבקערת המיקסר לשים3 מיכלי שמנת לקצפת3 כפות סוכר לבן1 כפית תמצית וניל1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרםלהקציף לקצפת יציבהלאחר ההקצפה להוציא שליש קצפת ולשיםבשקית זילוף עם צורת כוכב ולשמור במקרר את שקיתהזילוףלקערת המיקסר להוסיף1 מיכל גבינה לבנה 250 גרם או גבינת שמנתבאחוזים נמוכים2 מיכלי שמנת חמוצה סך הכל 400 גרםבאחוזים גבוהים 27% שומןלערבב כחצי דקהלהוציא את התבנית מהמקררלשים חצי כמות קרם גבינה למרול וליישרלקחת כמה כםיות ממרח לוטוס שחיממתם בסירעם מים או במיקרוגלולזלף על הקרםלכסות בכל קרם הגבינה שנישאר וליישרלשים במקפיא עד שהעוגה קופאתלאחר שהעוגה קפואהלקחת ממרח לוטוס מחומם ולשים כמה כפותעל הקרם ולמרוח עד שהלוטוס מכסה אתכל קרם הגבינהלזלף את הקצפת שבשקית הזילוף מסביב לעוגהלקשט עם עוגיות לוטוסועם פירורי עוגיות לוטוס
962 / 5,000
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
Suitable for a mold with a diameter of 26-24 centimetersput in a bowl100 grams of melted butter1 bag of small broken lotus cookies 250 gramsand mixPut the cookies in the mold and fasten to the basePut in the fridge or freezer in the meantimeput in the mixer bowl3 cream containers for whipped cream3 tablespoons of white sugar1 teaspoon vanilla extract1 box of instant vanilla pudding 80 gramsWhip until stiffAfter whipping, take out a third of the whipped cream and put itin a piping bag with a star shape and keep the bag in the refrigeratorthe sprinklingAdd to the mixer bowl1 container of white cheese 250 grams or cream cheesein low percentages2 containers of sour cream, a total of 400 gramsIn high percentages 27% fatMix for half a minuteTake the mold out of the fridgePut half the amount of cream cheese on the roll and straightenTake a few capsules of lotus paste that you heated in a potwith water or in the microwaveand pour over the creamCover with all the cream cheese that remains and flattenPut in the freezer until the cake freezesAfter the cake is frozenTake heated lotus paste and put a few spoonson the cream and apply until the lotus covers theAll the cream cheeseDrizzle the whipped cream in the piping bag around the cakeDecorate with lotus cookiesAnd with lotus cookie crumbs
תגובות
הוסף רשומת תגובה