דילוג לתוכן הראשי

עוגת גבינה לוטוס ללא אפיה מהירה עוגת גבינה לוטוס ללא אפיה מהירה Quick no-bake lotus cheesecake

 










English recipe listed below



מתאים לתבנית  בקוטר 26-24 סנטימטר

לשים בקערה

100 גרם חמאה מומסת

1 שקית עוגיות לוטוס שבורות קטן 250 גרם

ולערבב

לשים את העוגיות בתבנית ולהדק לבסיס

לשים בינתיים במקרר או במקפיא


בקערת המיקסר לשים

3 מיכלי שמנת לקצפת

3 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

להקציף לקצפת יציבה

לאחר ההקצפה להוציא שליש קצפת ולשים 

בשקית זילוף עם צורת כוכב ולשמור במקרר את שקית

הזילוף

לקערת המיקסר להוסיף

1 מיכל גבינה לבנה 250 גרם או גבינת שמנת

באחוזים נמוכים

2 מיכלי שמנת חמוצה סך הכל 400 גרם

 באחוזים גבוהים 27% שומן

לערבב כחצי דקה

להוציא את התבנית מהמקרר

לשים חצי כמות קרם גבינה למרול וליישר

לקחת כמה כםיות ממרח לוטוס שחיממתם בסיר

עם מים או במיקרוגל

ולזלף על הקרם

לכסות בכל קרם הגבינה שנישאר וליישר

לשים במקפיא עד שהעוגה קופאת

לאחר שהעוגה קפואה

לקחת ממרח לוטוס מחומם ולשים כמה כפות

על הקרם ולמרוח עד שהלוטוס מכסה את 

כל קרם הגבינה

לזלף את הקצפת שבשקית הזילוף מסביב לעוגה

לקשט עם עוגיות לוטוס

ועם  פירורי עוגיות לוטוס 


תרגום טקסעברwap_

טקסט מקור

מתאים לתבנית בקוטר 26-24 סנטימטר לשים בקערה 100 גרם חמאה מומסת 1 שקית עוגיות לוטוס שבורות קטן 250 גרם ולערבב לשים את העוגיות בתבנית ולהדק לבסיס לשים בינתיים במקרר או במקפיא בקערת המיקסר לשים 3 מיכלי שמנת לקצפת 3 כפות סוכר לבן 1 כפית תמצית וניל 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם להקציף לקצפת יציבה לאחר ההקצפה להוציא שליש קצפת ולשים בשקית זילוף עם צורת כוכב ולשמור במקרר את שקית הזילוף לקערת המיקסר להוסיף 1 מיכל גבינה לבנה 250 גרם או גבינת שמנת באחוזים נמוכים 2 מיכלי שמנת חמוצה סך הכל 400 גרם באחוזים גבוהים 27% שומן לערבב כחצי דקה להוציא את התבנית מהמקרר לשים חצי כמות קרם גבינה למרול וליישר לקחת כמה כםיות ממרח לוטוס שחיממתם בסיר עם מים או במיקרוגל ולזלף על הקרם לכסות בכל קרם הגבינה שנישאר וליישר לשים במקפיא עד שהעוגה קופאת לאחר שהעוגה קפואה לקחת ממרח לוטוס מחומם ולשים כמה כפות על הקרם ולמרוח עד שהלוטוס מכסה את כל קרם הגבינה לזלף את הקצפת שבשקית הזילוף מסביב לעוגה לקשט עם עוגיות לוטוס ועם פירורי עוגיות לוטוס
962 / 5,000

תוצאות התרגום

תוצאת התרגום

Suitable for a mold with a diameter of 26-24 centimeters put in a bowl 100 grams of melted butter 1 bag of small broken lotus cookies 250 grams and mix Put the cookies in the mold and fasten to the base Put in the fridge or freezer in the meantime put in the mixer bowl 3 cream containers for whipped cream 3 tablespoons of white sugar 1 teaspoon vanilla extract 1 box of instant vanilla pudding 80 grams Whip until stiff After whipping, take out a third of the whipped cream and put it in a piping bag with a star shape and keep the bag in the refrigerator the sprinkling Add to the mixer bowl 1 container of white cheese 250 grams or cream cheese in low percentages 2 containers of sour cream, a total of 400 grams In high percentages 27% fat Mix for half a minute Take the mold out of the fridge Put half the amount of cream cheese on the roll and straighten Take a few capsules of lotus paste that you heated in a pot with water or in the microwave and pour over the cream Cover with all the cream cheese that remains and flatten Put in the freezer until the cake freezes After the cake is frozen Take heated lotus paste and put a few spoons on the cream and apply until the lotus covers the All the cream cheese Drizzle the whipped cream in the piping bag around the cake Decorate with lotus cookies And with lotus cookie crumbs



תגובות