דילוג לתוכן הראשי

עוגת גבינה גבוהה קרמית וטעימה Creamy cheesecake בקלי קלות-המותג ליהי קרויץ

 





English recipe listed below



החומרים לתבנית גבוהה קוטר 20 ס"מ או סיר ג'חנון

לשים בקערה

3 גביעי גבינה לבנה 5% אחוז 750 גרם או גבינת שמנת

באחוזי שומן קטנים

2 גביע שמנת חמוצה 200 גרם

1 כפית תמצית וניל

אחד ורבע כוסות פלסטיק סוכר לבן 150 גרם

קורט מלח

4 כפות קורנפלור

2 כפות קמח לבן

1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל

1 כפית גרידת לימון🍋

לערבב עם מטרפה ולהוסיף

6 חלמונים של ביצים גדולות אקסטרה לארג' XL

לערבב היטב 

במיקסר עם וו הקצפה 

 לשים

6 חלבונים

להתחיל להקציף על מהירות בינונית ולהוסיף בהדרגה

רבע כוס פלסטיק סוכר לבן

להקציף לקצף יציב אבל רך

כשהקצף מוכן 

לקחת שליש כמות קצף ולערבב בזהירות לגבינה

לקחת עוד חצי כמות קצף ולערבב לגבינה

לבסוף להוסיף את כל קצף החלבונים ולערבב

בזהירות לגבינה  עד שאין גושים

לקחת תבנית בקוטר 20 סנטימטר 

לשמן אותה היטב עם מרגרינה גם בדופן וגם בשוליים

לשים בתחתית התבנית נייר אפייה עגול וגם לשמן אותו

היטב עם מרגרינה

לשפוך את העוגה לתבנית וליישר

תחילה לחמם תנור לא טורבו על 200 מעלות

לשים בתחתית התנור תבנית עם מי ברז

להכניס את העוגה לתנור בשליש התחתון של התנור

לתת לעוגה להזהיב מלמעלה בערך כעשרים דקות

לאחר שהעוגה זהובה

להנמיך את התנור ל-150 מעלות ולאפות

את העוגה כשעה וארבעים וחמש דקות עד שעתיים נטו

במהלך האפייה אם העוגה עלתה מעל גובה התבנית

לפתוח את דלת התנור לכ-4 דקות ולחכות עד שהעוגה יורדת

ולסגור את הדלת

זה יכול להיות מספר פעמים שהעוגה עלתה וצריך לפתוח

את הדלת

אבל שהעוגה תאפה כ- שעה וארבעים וחמש דקות נטו

לאחר שהעוגה מוכנה

להוציא החוצה שתתקרר

ולאחר מכן לשים במקרר  לכמה שעות 

לבדוק ששולי העוגה משוחררים מדופן התבנית

 ולהפוך אותה לצלחת

ניתן לקשט עם אבקת סוכר או לקשט עם  קצפת

לקצפת

לשים במיקסר

1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם

2 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

1 כוס פלסטיק חלב 150 גרם

1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

להקציף לקצפת יציבה

לשים בשקית זילוף עם מזלף כוכב ולקשט את העוגה

עם זלופים,ניתן לקשט עם פירות יער



טקסט מקור


החומרים לתבנית גבוהה 20 ס"מ או סיר ג'חנון בקערה 3 גביעי גבינה לבנה 5% אחוז 750 גרם או גבינת שמנת באחוזי שומן קטנים 2 גביע שמנת חמוצה 200 גרם 1 כפית תמצית וניל אחד ורבע כוסות פלסטיק סוכר לבן 150 גרם קורט מלח 4 כפות קורנפלור 2 כפות קמח לבן 1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל 1 כפית גרידת לימון🍋 לערבב עם מטרפה ולהוסיף 6 חלמונים של ביצים גדולות אקסטרה לארג' XL לערבב היטב במיקסר עם וו הקצפה לשים 6 חלבונים להתחיל להקציף על מהירות בינונית ולהוסיף בהדרגה רבע כוס פלסטיק סוכר לבן להקציף לקצף יציב אבל רך כשהקצף מוכן לקחת שליש כמות קצף ולערבב בזהירות לגבינה לקחת עוד חצי כמות קצף ולערבב לגבינה לבסוף להוסיף את כל קצף החלבונים ולערבב בזהירות לגבינה עד שאין גושים לקחת תבנית בקוטר 20 סנטימטר לשמן אותה היטב עם מרגרינה גם בדופן וגם בשוליים לשים בתחתית התבנית נייר אפייה עגול וגם לשמן אותו היטב עם מרגרינה לשפוך את העוגה לתבנית וליישר תחילה לחמם תנור לא טורבו על 200 מעלות לשים בתחתית התנור תבנית עם מי ברז להכניס את העוגה לתנור בשליש התחתון של התנור לתת לעוגה להזהיב מלמעלה בערך כעשרים דקות לאחר שהעוגה זהובה להנמיך את התנור ל-150 מעלות ולאפות את העוגה כשעה וארבעים וחמש דקות עד שעתיים נטו במהלך האפייה אם העוגה עלתה מעל גובה התבנית לפתוח את דלת התנור לכ-4 דקות ולחכות עד שהעוגה יורדת ולסגור את הדלת זה יכול להיות מספר פעמים שהעוגה עלתה וצריך לפתוח את הדלת אבל שהעוגה תאפה כ- שעה וארבעים וחמש דקות נטו לאחר שהעוגה מוכנה להוציא החוצה שתתקרר ולאחר מכן לשים במקרר לכמה שעות לבדוק ששולי העוגה משוחררים מדופן התבנית ולהפוך אותה לצלחת ניתן לקשט עם אבקת סוכר או לקשט עם קצפת לקצפת לשים במיקסר 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם 2 כפות סוכר לבן 1 כפית תמצית וניל 1 כוס פלסטיק חלב 150 גרם 1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם להקציף לקצפת יציבה לשים בשקית זילוף עם מזלף כוכב ולקשט את העוגה עם זיופים,ניתט עם פיער
 mold or a Jahanon pot
put in a bowl 3 cups of white cheese 5%
percentage 750 grams or cream cheese with small percentages of fat 2 cups sour cream 200 grams 1 teaspoon vanilla extract One and a quarter plastic cups of white sugar 150 grams Pinch of salt 4 tablespoons of cornflour 2 tablespoons of white flour 1 tablespoon instant vanilla pudding powder 1 teaspoon lemon zest 🍋 mix with a whisk and add 6 yolks of extra large XL eggs mix well In a mixer with the whisk attachment to put 6 proteins Start whipping on medium speed and add gradually A quarter of a plastic cup of white sugar Whip to a firm but soft foam When the foam is ready Take a third of the amount of foam and carefully mix it into the cheese Take another half amount of foam and mix with cheese Finally, add all the egg whites and mix Carefully cheese until there are no lumps Take a mold with a diameter of 20 centimeters Lubricate it well with margarine both on the side and on the edges Put a round baking paper in the bottom of the pan and grease it well with margarine Pour the cake into the pan and level First heat a non-turbo oven to 200 degrees Put a pan with tap water at the bottom of the oven Put the cake in the oven in the bottom third of the oven Let the cake brown on top for about twenty minutes After the cake is golden Lower the oven to 150 degrees and bake the cake about an hour and forty-five minutes to two hours net During baking if the cake rises above the height of the pan Open the oven door for about 4 minutes and wait until the cake comes down and close the door It can be several times that the cake has risen and needs to be opened the door But let the cake bake for about an hour and forty-five minutes net After the cake is ready Take out to cool and then put in the fridge for a few hours Check that the edges of the cake are free from the side of the pan and turn it into a You can decorate with powdered sugar or decorate whipped cream for whipped cream put in a mixer 1 cream container for whipped cream 250 grams 2 tablespoons of white sugar 1 teaspoon vanilla extract 1 plastic cup of milk 150 grams 1 bag of instant vanilla pudding powder 80 grams Whip until stiff Put in a piping bag with a star nozzle and decorate the cake
With with berries






תגובות