לפתוח את דלת התנור לכ-4 דקות ולחכות עד שהעוגה יורדת
ולסגור את הדלת
זה יכול להיות מספר פעמים שהעוגה עלתה וצריך לפתוח
את הדלת
אבל שהעוגה תאפה כ- שעה וארבעים וחמש דקות נטו
לאחר שהעוגה מוכנה
להוציא החוצה שתתקרר
ולאחר מכן לשים במקרר לכמה שעות
לבדוק ששולי העוגה משוחררים מדופן התבנית
ולהפוך אותה לצלחת
ניתן לקשט עם אבקת סוכר או לקשט עם קצפת
לקצפת
לשים במיקסר
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
2 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס פלסטיק חלב 150 גרם
1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
להקציף לקצפת יציבה
לשים בשקית זילוף עם מזלף כוכב ולקשט את העוגה
עם זלופים,ניתן לקשט עם פירות יער
טקסט מקור
החומרים לתבנית גבוהה 20 ס"מ או סיר ג'חנון בקערה3 גביעי גבינה לבנה 5% אחוז 750 גרם או גבינת שמנתבאחוזי שומן קטנים2 גביע שמנת חמוצה 200 גרם1 כפית תמצית ונילאחד ורבע כוסות פלסטיק סוכר לבן 150 גרםקורט מלח4 כפות קורנפלור2 כפות קמח לבן1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל1 כפית גרידת לימון🍋לערבב עם מטרפה ולהוסיף6 חלמונים של ביצים גדולות אקסטרה לארג' XLלערבב היטבבמיקסר עם וו הקצפהלשים6 חלבוניםלהתחיל להקציף על מהירות בינונית ולהוסיף בהדרגהרבע כוס פלסטיק סוכר לבןלהקציף לקצף יציב אבל רךכשהקצף מוכןלקחת שליש כמות קצף ולערבב בזהירות לגבינהלקחת עוד חצי כמות קצף ולערבב לגבינהלבסוף להוסיף את כל קצף החלבונים ולערבבבזהירות לגבינה עד שאין גושיםלקחת תבנית בקוטר 20 סנטימטרלשמן אותה היטב עם מרגרינה גם בדופן וגם בשולייםלשים בתחתית התבנית נייר אפייה עגול וגם לשמן אותוהיטב עם מרגרינהלשפוך את העוגה לתבנית וליישרתחילה לחמם תנור לא טורבו על 200 מעלותלשים בתחתית התנור תבנית עם מי ברזלהכניס את העוגה לתנור בשליש התחתון של התנורלתת לעוגה להזהיב מלמעלה בערך כעשרים דקותלאחר שהעוגה זהובהלהנמיך את התנור ל-150 מעלות ולאפותאת העוגה כשעה וארבעים וחמש דקות עד שעתיים נטובמהלך האפייה אם העוגה עלתה מעל גובה התבניתלפתוח את דלת התנור לכ-4 דקות ולחכות עד שהעוגה יורדתולסגור את הדלתזה יכול להיות מספר פעמים שהעוגה עלתה וצריך לפתוחאת הדלתאבל שהעוגה תאפה כ- שעה וארבעים וחמש דקות נטולאחר שהעוגה מוכנהלהוציא החוצה שתתקררולאחר מכן לשים במקרר לכמה שעותלבדוק ששולי העוגה משוחררים מדופן התבניתולהפוך אותה לצלחתניתן לקשט עם אבקת סוכר או לקשט עם קצפתלקצפתלשים במיקסר1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם2 כפות סוכר לבן1 כפית תמצית וניל1 כוס פלסטיק חלב 150 גרם1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרםלהקציף לקצפת יציבהלשים בשקית זילוף עם מזלף כוכב ולקשט את העוגהעם זיופים,ניתט עם פיער
mold or a Jahanon pot
put in a bowl3 cups of white cheese 5%
percentage 750 grams or cream cheesewith small percentages of fat2 cups sour cream 200 grams1 teaspoon vanilla extractOne and a quarter plastic cups of white sugar 150 gramsPinch of salt4 tablespoons of cornflour2 tablespoons of white flour1 tablespoon instant vanilla pudding powder1 teaspoon lemon zest 🍋mix with a whisk and add6 yolks of extra large XL eggsmix wellIn a mixer with the whisk attachmentto put6 proteinsStart whipping on medium speed and add graduallyA quarter of a plastic cup of white sugarWhip to a firm but soft foamWhen the foam is readyTake a third of the amount of foam and carefully mix it into the cheeseTake another half amount of foam and mix with cheeseFinally, add all the egg whites and mixCarefully cheese until there are no lumpsTake a mold with a diameter of 20 centimetersLubricate it well with margarine both on the side and on the edgesPut a round baking paper in the bottom of the pan and grease itwell with margarinePour the cake into the pan and levelFirst heat a non-turbo oven to 200 degreesPut a pan with tap water at the bottom of the ovenPut the cake in the oven in the bottom third of the ovenLet the cake brown on top for about twenty minutesAfter the cake is goldenLower the oven to 150 degrees and bakethe cake about an hour and forty-five minutes to two hours netDuring baking if the cake rises above the height of the panOpen the oven door for about 4 minutes and wait until the cake comes downand close the doorIt can be several times that the cake has risen and needs to be openedthe doorBut let the cake bake for about an hour and forty-five minutes netAfter the cake is readyTake out to cooland then put in the fridge for a few hoursCheck that the edges of the cake are free from the side of the panand turn it into a You can decorate with powdered sugar or decorate whipped creamfor whipped creamput in a mixer1 cream container for whipped cream 250 grams2 tablespoons of white sugar1 teaspoon vanilla extract1 plastic cup of milk 150 grams1 bag of instant vanilla pudding powder 80 gramsWhip until stiffPut in a piping bag with a star nozzle and decorate the cake
תגובות
הוסף רשומת תגובה