English recipe listed below
החומרים
לשים בקערה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
1 בצל גדול חתוך לפרוסות דקות וקצרות
1 כרובית בינונית נקייה חתוכה לפרחים לא מבושלת
1 סלסלה פטריות שמפניון כ-300 גרם חתוכים
לפרוסות
1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
מעט פלפל שחור
חצי כפית מלח
כ-2 כפות שמן זית
100 גרם גבינה צהובה מגורדת או גבינת גאודה
או מוצרלה
לערבב הכל ביחד
לשים בתבנית 40×45 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
ליישר
לכסות מעל עם נייר אפייה ועליו נייר כסף
לאפות בתנור חם 200 מעלות כ-40 דקות עד
שהכרובית יותר רכה
לאחר האפיה לפזר על הכרובית כ-100 גרם
גבינה צהובה מגורדת או גאודה או מוצרלה
להחזיר את התבנית להזהבה ב-200 מעלות
כ-10 דקות ללא הניירות ניתן כחמש דקות
לפני סיום האפיה לפזר אגוזי מלך
the materials
put in a bowl
1 red pepper cut into large cubes
1 large onion cut into thin and short slices
1 clean medium cauliflower cut into uncooked florets
1 basket champignon mushrooms about 300 grams cut
into slices
1 cup sour cream 200 grams
1 cream container for whipped cream 250 grams
A little black pepper
Half a teaspoon of salt
About 2 tablespoons of olive oil
100 grams of grated yellow cheese or Gouda cheese
or mozzarella
mix everything together
Put in a 40x45 cm pan lined with baking paper
Straighten
Cover with baking paper and foil on top
Bake in a hot oven at 200 degrees for about 40 minutes until
that the cauliflower is softer
After baking, sprinkle about 100 grams on the cauliflower
Grated yellow cheese or Gouda or Mozzarella
Return the mold to golden at 200 degrees
About 10 minutes without the papers is given about five minutes
Before the end of baking sprinkle walnuts
תגובות
הוסף רשומת תגובה