English recipe listed below
להכנת גבינת השמנת
לשים במסננת שבתוך סיר
5 גביעי שמנת חמוצה 27% אחוז שומן 1 קילו
לכסות ולשים כל הלילה במקרר
למחרת את נוזלי הגבינה לזרוק
לתחתית העוגה
להמיס
120 גרם חמאה
להוסיף
250 גרם פירורי ביסקוויטים קטנים
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
לערבב
לקחת תבנית אפיה 24-26 ס"מ
להבריש מבפנים עם חמאה
לשים את העוגיות בבסיס וקצת לרפד בדופן
התבנית
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-7 דקות
לפירות היער
לשים בקערה
15 תותים טריים או קפואים מופשרים
חצי כוס אוכמניות טריות או קפואות מופשרות
1 כף סוכר לבן
למעוך עם מזלג
להוסיף 2 כפות קונפיטורת פטל ולערבב
עכשיו נכין את העוגה
לשים בקערה את השמנת החמוצה שסוננה מנוזלים
יוצא בערך 800 גרם שמנת
1 כפית תמצית וניל
1 כוס פלסטיק סוכר לבן 150 גרם
שלושת רבעי כוס פלסטיק שמנת לקצפת 140 גרם
רבע כפית מלח-לערבב ולהוסיף-
4 ביצים גדולות XL
1 כף קמח לבן
לערבב עד שהעוגה חלקה
להדק לתחתית התבנית נייר כסף
לקחת חצי מכמות הגבינה להוסיף
לפירות יער לערבב להוסיף-
1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
להוסיף טיפת צבע אדום
ולערבב
לשפוך לתבנית כחצי כוס מהעוגה הלבנה ועליה
לשפוך חצי כוס מעוגת הפירות
כך לשפוך את העוגות אחת על השנייה
לבסוף לנער מעט את העוגה
לשים בתחתית התנור תבנית עם כ-1 כוס מי ברז
להניח את העוגה על רשת בשליש התחתון של התנור
לאפות בתנור חם 150 מעלות
אפייה כשעה אחת
לקרר
להכין ציפוי קצפת לא חייבים אבל זה טעים
לקרם קישוט
לשים במיקסר 1 מכל שמנת להקצפה 250 גרם
1 כף סוכר
1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל להקציף
לקצפת יציבה
לשים בשק זילוף ולקשט בזילוף שושנים
לקשט עם תותים ואוכמניות
לשים במקרר את העוגה מכוסה היטב
לפחות לילה אחד לפני ההגשה
To make the cream cheese
Put in a strainer inside a pot
5 cups sour cream 27% fat percentage 1 kilo
Cover and refrigerate overnight
The next day, discard the cheese liquid
to the bottom of the cake
melt
120 grams of butter
add
250 grams of small biscuit crumbs
2 tablespoons of sugar
1 teaspoon vanilla extract
to stir
Take a 24-26 cm baking dish
Brush the inside with butter
Put the cookies in the base and line the side a little
the pattern
Bake in a hot oven at 160 degrees for about 7 minutes
for the berries
put in a bowl
15 fresh or frozen strawberries thawed
Half a cup of fresh or frozen blueberries, thawed
1 tablespoon of white sugar
Mash with a fork
Add 2 tablespoons of raspberry jam and mix
Now we will make the cake
Put the strained sour cream in a bowl
It turns out about 800 grams of cream
1 teaspoon vanilla extract
1 plastic cup white sugar 150 grams
Three-quarters of a plastic cup cream for whipping cream 140 grams
A quarter of a teaspoon of salt - mix and add -
4 large XL eggs
1 tablespoon white flour
Mix until the cake is smooth
Fasten foil to the bottom of the mold
Take half the amount of cheese to add
For mixed berries add-
1 tablespoon instant vanilla pudding powder
Add a drop of red color
and mix
Pour about half a cup of the white cake into the mold and put it on top
Pour half a cup of the fruit cake
This is how to pour the cakes one on top of the other
Finally shake the cake a little
Put a pan with about 1 cup of tap water in the bottom of the oven
Place the cake on a rack in the bottom third of the oven
Bake in a hot oven at 150 degrees
Bake for about one hour
cool
You don't have to make whipped cream, but it's delicious
For decoration cream
Put 1 of each 250 grams of whipping cream in a mixer
1 tablespoon of sugar
1 tablespoon instant vanilla pudding powder for whipping
for a stable whipped cream
Put in a sprinkling bag and decorate with a sprinkling of roses
Garnish with strawberries and blueberries
Put the cake in the refrigerator, well covered
At least one night before serving
תגובות
הוסף רשומת תגובה