Recipe listed in English below
ניתן להכין את הקינוח בלי להרטיב את המצות
ישר לשבור את המצות היבשות למלבנים
לחמם מחבת בגז בישול
לשים שמן קנולה או שמן אגוזים
בגובה כחצי סנטימטר
לטגן את המצות עד הזהבה
זה לוקח ממש מהר
מכינים סירופ
לשים בסיר בגז בישול
1 כוס סוכר לבן 150 גרם, כוס מפלסטיק
3/4 מי ברז 100 גרם ,
1 כף דבש,או סילאן או מייפל,
1 כפית תמתית וניל
להרתיח כשתי דקות,
לטבול את המצות כעשר שניות
להוציא לצלחת ולפזר אגוזי מלך שבורים
The dessert can be prepared without wetting the matzoh
Straight break the dry matzah into rectangles
Heat a pan with cooking gas
Put canola oil or nut oil
About half a centimeter high
Fry the matzah until golden
It takes really fast
Prepare syrup
Put in a pot with cooking gas
1 cup of white sugar 150 grams, plastic cup
3/4 tap water 100 grams,
1 tablespoon honey, or silan or maple,
1 teaspoon vanilla essence
boil for about two minutes,
Dip the matzah for about ten seconds
Remove to a plate and sprinkle with broken walnuts
תגובות
הוסף רשומת תגובה