כשר לפסח מצות קריספיות משגעות בטעם שבקייהKosher for Passover crazy crispy matzahs

 







Recipe listed in English below





ניתן להכין את הקינוח בלי להרטיב את המצות 

ישר לשבור את המצות היבשות למלבנים

לחמם מחבת בגז בישול

 לשים שמן קנולה או שמן אגוזים

 בגובה כחצי סנטימטר

לטגן את המצות עד הזהבה 

זה לוקח ממש מהר

מכינים סירופ 

לשים בסיר בגז בישול

1 כוס סוכר לבן 150 גרם, כוס מפלסטיק

3/4 מי ברז 100 גרם ,

1 כף דבש,או סילאן או מייפל,

1 כפית תמתית וניל

 להרתיח כשתי דקות, 

לטבול את המצות כעשר שניות 

להוציא לצלחת ולפזר אגוזי מלך שבורים


The dessert can be prepared without wetting the matzoh


 Straight break the dry matzah into rectangles


 Heat a pan with cooking gas


 Put canola oil or nut oil


 About half a centimeter high


 Fry the matzah until golden


 It takes really fast


 Prepare syrup


 Put in a pot with cooking gas


 1 cup of white sugar 150 grams, plastic cup


 3/4 tap water 100 grams,


 1 tablespoon honey, or silan or maple,


 1 teaspoon vanilla essence


 boil for about two minutes,


 Dip the matzah for about ten seconds


 Remove to a plate and sprinkle with broken walnuts

תגובות