קובנות רכות משגעות עם פטריות ובצלCrazy Cubans with onions and mushrooms

 







English recipe listed below


מלית

4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות וקצרות

200 גרם פטריות טריות חתוכות לפרוסות דקות

לשים מחבת בגז בישול

לשים 2 כפות שמן זית

לטגן את הבצל עד הזהבה 

מידי פעם לערבב

להוסיף את הפטריות

להוסיף מעט פלפל שחור

וחצי כפית שטוחה מלח

לערבב ולטגן כשלוש 4 דקות

ולקרר בחוץ



החומרים

לשים בקערה אפשר ללוש בידיים או במיקסר

1 קילו קמח לבן

שלוש עד ארבעה כפיות סוכר לבן

2 כפיות שטוחות מלח

2 כפות שטוחות שמרים יבשים

3.5 כפות שמן קנולה

להתחיל ללוש ולהוסיף מים חמימים

לפי הצורך

הוספתי 3 כוסות מים  700 גרם 

מדוד בכוס קרטון

 לשתייה חמה כוס אחת כזו שווה לכוס אחת

מדידה בינלאומית

ללוש לבצק מעט דביק

ללוש כשלוש ארבע דקות

לשים מעל מעט שמן קנולה לכסות עם

ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו

להכין 200 גרם חמאה רכה או מרגרינה רכה 

שנתנת למריחה ניתן להמיס מעט במיקרוגל

להמיס  או על הגז בחום

לאחר שהבצק תפח

לחתוך לחלקים בגודל של תפוז להניח על השולחן

או השיש

לקחת קצת חמאה או מרגרינה למרוח על השולחן ומעט על הבצק

למתוח את הבצק על השולחן בעזרת האצבעות

עד שמתקבל בצק דק בערך קוטר של 45 ס"מ

למרוח על הבצק מעט חמאה או מרגרינה

לפזר מעט פטריות ובצל

לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת או גבינה מוצרלה

מגורדת

לקפל ל-3 למרות מעט חמאה על קיפול הבצק

לגלגל לרולדה

לשים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה

אפשר 2-3 שבלולים

למרוח מעט חמאה מלמעלה

לפזר מעט שומשום

או מעט פטריות ובצל

לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה מגורדת

לתת לבצק להכפיל את נפחו

לאפות בתנור חם 

180 מעלות כ-25 דקות

להגיש עם עגבניות מרוסקות,מטבוחה,ביצה

סלטים טחינה

ניתן להקפיא לאחר האפייה ולחמם בתנור






  




תגובות