English recipe listed below
מלית
4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות וקצרות
200 גרם פטריות טריות חתוכות לפרוסות דקות
לשים מחבת בגז בישול
לשים 2 כפות שמן זית
לטגן את הבצל עד הזהבה
מידי פעם לערבב
להוסיף את הפטריות
להוסיף מעט פלפל שחור
וחצי כפית שטוחה מלח
לערבב ולטגן כשלוש 4 דקות
ולקרר בחוץ
החומרים
לשים בקערה אפשר ללוש בידיים או במיקסר
1 קילו קמח לבן
שלוש עד ארבעה כפיות סוכר לבן
2 כפיות שטוחות מלח
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
3.5 כפות שמן קנולה
להתחיל ללוש ולהוסיף מים חמימים
לפי הצורך
הוספתי 3 כוסות מים 700 גרם
מדוד בכוס קרטון
לשתייה חמה כוס אחת כזו שווה לכוס אחת
מדידה בינלאומית
ללוש לבצק מעט דביק
ללוש כשלוש ארבע דקות
לשים מעל מעט שמן קנולה לכסות עם
ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו
להכין 200 גרם חמאה רכה או מרגרינה רכה
שנתנת למריחה ניתן להמיס מעט במיקרוגל
להמיס או על הגז בחום
לאחר שהבצק תפח
לחתוך לחלקים בגודל של תפוז להניח על השולחן
או השיש
לקחת קצת חמאה או מרגרינה למרוח על השולחן ומעט על הבצק
למתוח את הבצק על השולחן בעזרת האצבעות
עד שמתקבל בצק דק בערך קוטר של 45 ס"מ
למרוח על הבצק מעט חמאה או מרגרינה
לפזר מעט פטריות ובצל
לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת או גבינה מוצרלה
מגורדת
לקפל ל-3 למרות מעט חמאה על קיפול הבצק
לגלגל לרולדה
לשים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה
אפשר 2-3 שבלולים
למרוח מעט חמאה מלמעלה
לפזר מעט שומשום
או מעט פטריות ובצל
לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה מגורדת
לתת לבצק להכפיל את נפחו
לאפות בתנור חם
180 מעלות כ-25 דקות
להגיש עם עגבניות מרוסקות,מטבוחה,ביצה
סלטים טחינה
ניתן להקפיא לאחר האפייה ולחמם בתנור
תגובות
הוסף רשומת תגובה