עוגיות מעדן קוקוס ריבה וחלב מרוכזCoconut jam and condensed milk delicacy cookies

 









English recipe listed below





החומרים

לשים בסיר 

100 גרם חמאה ולהמיס אותה

להוסיף

250 גרם עוגיות שוקולד מפוררות לחתיכות

קונות אפשר לטחון במעבד מזון

לערבב היטב

לשים בתבנית אפיה בגודל 45× 35 ס"מ

מרופדת בנייר אפייה ולשטח את העוגיות 

בתחתית התבנית


לשכבת הקוקוס

לשים בקערה

300 גרם חלב מרוכז

להוסיף 2 כוסות פלסטיק קוקוס 120 גרם

לערבב ולהוסיף 3-4 כפות מי ברז לערבב

עד שמתקבלת בלילה נוחה למריחה

למרוח את הקוקוס על העוגיות וליישר

לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-20 דקות

להוציא את המאפה מהתנור 

למרוח על הקוקוס  כ-4-5  כפות ריבת תותים

לפזר כ-50 גרם אגוזי מלך שבורים

לפזר כשתי כפות קורנפקס או חטיף אחר

לאפות שוב בתנור חם 160 מעלות כ-5 דקות

להמיס כ-50 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב

לאחר מכן לזלף פסים של שוקולד מעל היוגה

לקרר ולחתוך לקוביות

לשמור במקרר


the materials


 put in a pot


 100 grams of butter and melt it


 add


 250 grams of chocolate cookies crumbled into pieces


 Buyers can be ground in a food processor


 mix well


 Put in a 45 x 35 cm baking dish


 Lined with baking paper and flatten the cookies


 at the bottom of the template



 to the coconut layer


 put in a bowl


 300 grams of condensed milk


 Add 2 plastic cups of coconut 120 grams


 Mix and add 3-4 tablespoons of tap water to mix


 until a smooth paste is obtained


 Spread the coconut on the cookies and flatten


 Bake in a hot oven at 160 degrees for about 20 minutes


 Take the pastry out of the oven


 Spread about 4-5 tablespoons of strawberry jam on the coconut


 Sprinkle about 50 grams of broken walnuts


 Sprinkle about two spoons of cornflakes or other snack


 Bake again in a hot oven at 160 degrees for about 5 minutes


 Melt about 50 grams of dark chocolate or milk chocolate


 Then sprinkle stripes of chocolate over the yoga


 Cool and cut into cubes


 keep in the fridge


תגובות