English recipe listed below
החומרים
לשים בסיר
100 גרם חמאה ולהמיס אותה
להוסיף
250 גרם עוגיות שוקולד מפוררות לחתיכות
קונות אפשר לטחון במעבד מזון
לערבב היטב
לשים בתבנית אפיה בגודל 45× 35 ס"מ
מרופדת בנייר אפייה ולשטח את העוגיות
בתחתית התבנית
לשכבת הקוקוס
לשים בקערה
300 גרם חלב מרוכז
להוסיף 2 כוסות פלסטיק קוקוס 120 גרם
לערבב ולהוסיף 3-4 כפות מי ברז לערבב
עד שמתקבלת בלילה נוחה למריחה
למרוח את הקוקוס על העוגיות וליישר
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-20 דקות
להוציא את המאפה מהתנור
למרוח על הקוקוס כ-4-5 כפות ריבת תותים
לפזר כ-50 גרם אגוזי מלך שבורים
לפזר כשתי כפות קורנפקס או חטיף אחר
לאפות שוב בתנור חם 160 מעלות כ-5 דקות
להמיס כ-50 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
לאחר מכן לזלף פסים של שוקולד מעל היוגה
לקרר ולחתוך לקוביות
לשמור במקרר
the materials
put in a pot
100 grams of butter and melt it
add
250 grams of chocolate cookies crumbled into pieces
Buyers can be ground in a food processor
mix well
Put in a 45 x 35 cm baking dish
Lined with baking paper and flatten the cookies
at the bottom of the template
to the coconut layer
put in a bowl
300 grams of condensed milk
Add 2 plastic cups of coconut 120 grams
Mix and add 3-4 tablespoons of tap water to mix
until a smooth paste is obtained
Spread the coconut on the cookies and flatten
Bake in a hot oven at 160 degrees for about 20 minutes
Take the pastry out of the oven
Spread about 4-5 tablespoons of strawberry jam on the coconut
Sprinkle about 50 grams of broken walnuts
Sprinkle about two spoons of cornflakes or other snack
Bake again in a hot oven at 160 degrees for about 5 minutes
Melt about 50 grams of dark chocolate or milk chocolate
Then sprinkle stripes of chocolate over the yoga
Cool and cut into cubes
keep in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה