English recipe listed below
לשים בקערה
אחד ושלושת רבעי כוסות פלסטיק סוכר לבן 230 גרם
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
רבע כפית מלח
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
1 ושליש כוס שמן קנולה 200 גרם
1 כפית תמצית רום או וניל
1 ושליש כוס אבקת שוקולית
ממותקת להכנת שוקו 150 גרם
3 כפיות אבקת קקאו לא מתוק
3 כפות ממרח שוקולד או נוטלה או לפרווה ממרח השחר
לערבב
להוסיף
4 ביצים
לערבב ולהוסיף
2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם
לערבב ולהוסיף
כחצי כוס פלסטיק מים רותחים 80 גרם לערבב
לשים בתבנית 40×30 ס"מ עם נייר אפייה
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-45 דקות
לא לייבש בתנור לבדוק עם קיסם שיניים שמוכן
לאחר האפיה להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה
קרם שוקולד
החומרים לקרם השוקולד
לשים בסיר
250 גרם שמנת לקצפת
להביא לידי רתיחה
להוסיף 250 גרם שוקולד מריר
לחכות דקה ולערבב לקרם חלק
אם רוצים לשים לא רק שוקולד מריר לשים גם
שוקולד חלב
לשים סך הכל 350 גרם שוקולדים.
חצי כמות שוקולד חלב וחצי כמות שוקולד מריר
כאשר העוגה יוצאת מהתנור
לקחת 2 שיפודים להצמיד אותם אחת לשנייה
ולעשות חורים בעוגה
למרוח על העוגה חצי מכמות קרם השוקולד
לקרר כעשר דקות במקרר
לשים את שאר קרם השוקולד ולמרוח על העוגה
לשים שוב את העוגה קצת במקרר
עד שהקרם יותר יציב אך דביק
לסמן את העוגה לריבועים
ועל כל ריבוע לפזר סוכריות צבעוניות בצבעים שונים.
לשמור את העוגה מכוסה במקרר
תרג
טקסט
אחד ושלושת רבעי כוסות פלסטיק סוכר לבן 230 גרם
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
רבע כפית מלח
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
1 ושליש כוס שמן קנולה 200 גרם
1 כפית תמצית רום או וניל
1 ושליש כוס אבקת שוקולית ממותקת להכנת
שוקו 150 גרם
3 כפיות אבקת קקאו לא מתוק
3 כפות ממרח שוקולד או נוטלה או לפרווה ממרח השחר
לערבב
להוסיף
4 ביצים
לערבב ולהוסיף
2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם
לערבב ולהוסיף
כחצי כוס פלסטיק מים רותחים 80 גרם לערבב
לשים בתבנית 40×30 ס"מ עם נייר אפייה
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-45 דקות
לא לייבש בתנור לבדוק עם קיסם שיניים שמוכן
לאחר האפיה להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה
קרם שוקולד
החומרים לקרם השוקולד
לשים בסיר
250 גרם שמנת לקצפת
להביא לידי רתיחה
להוסיף 250 גרם שוקולד מריר
לחכות דקה ולערבב לקרם חלק
אם רוצים לשים לא רק שוקולד מריר לשים גם
שוקולד חלב
לשים סך הכל 350 גרם שוקולדים.
חצי כמות שוקולד חלב וחצי כמות שוקולד מריר
כאשר העוגה יוצאת מהתנור
לקחת 2 שיפודים להצמיד אותם אחת לשנייה
ולעשות חורים בעוגה
למרוח על העוגה חצי מכמות קרם השוקולד
לקרר כעשר דקות במקרר
לשים את שאר קרם השוקולד ולמרוח על העוגה
לשים שוב את העוגה קצת במקרר
עד שהקרם יותר יציב אך דביק
לסמן את העוגה לריבועים
ועל כל ריבוע לפזר סוכריות צבעוניות בצבעים שונים.
לשמור את העוגה מכוסה במקרר
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
put in a bowl
One and three-quarter plastic cups of white sugar 230 grams
1 bag of baking powder 10 grams
A quarter of a teaspoon of salt
1 cream container for whipped cream 250 grams
1 and a third cup of canola oil 200 grams
1 teaspoon rum or vanilla extract
1 and a third of a cup of sweetened chocolate powder for preparation
Chocolate 150 grams
3 teaspoons unsweetened cocoa powder
3 tablespoons of chocolate or Nutella spread or for the fur of the dawn spread
to stir
add
4 eggs
mix and add
2 cups of sifted white flour 200 grams
mix and add
About half a plastic cup of boiling water 80 grams to mix
Put in a 40x30 cm pan with baking paper
Bake in a hot oven at 160 degrees for about 45 minutes
Do not dry in the oven, check with a toothpick that is ready
After baking, take the cake out of the oven and pour over it
Chocolate cream
The ingredients for the chocolate cream
put in a pot
250 grams of cream for whipped cream
bring to a boil
Add 250 grams of dark chocolate
Wait a minute and mix to a smooth cream
If you want to put not only dark chocolate, put it too
Milk Chocolate
Put a total of 350 grams of chocolates.
Half the amount of milk chocolate and half the amount of dark chocolate
When the cake comes out of the oven
Take 2 skewers and attach them to each other
and make holes in the cake
Spread half of the amount of chocolate cream on the cake
Cool for about ten minutes in the refrigerator
Put the rest of the chocolate cream and spread on the cake
Put the cake back in the fridge for a while
until the cream is more stable but sticky
Mark the cake into squares
And on each square sprinkle colored candies of different colors.
Keep the cake covered in the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה