דילוג לתוכן הראשי

עוגת שוקולד משגעת ללא מיקסר










English recipe listed below




לשים בקערה

אחד ושלושת רבעי כוסות פלסטיק סוכר לבן 230 גרם

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

רבע כפית מלח

1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם

1 ושליש  כוס שמן קנולה 200 גרם

1 כפית תמצית רום או וניל

1 ושליש  כוס אבקת שוקולית ממותקת להכנת

שוקו 150 גרם

3 כפיות אבקת קקאו לא מתוק

3 כפות ממרח שוקולד או נוטלה או לפרווה ממרח השחר

לערבב

להוסיף

4 ביצים

לערבב ולהוסיף

2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם

 לערבב ולהוסיף

כחצי כוס פלסטיק מים רותחים 80 גרם לערבב

לשים בתבנית  40×30 ס"מ עם נייר אפייה

לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-45 דקות

לא לייבש בתנור לבדוק עם קיסם שיניים שמוכן

לאחר האפיה להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה

קרם שוקולד

החומרים לקרם השוקולד

לשים בסיר

250 גרם שמנת לקצפת

להביא לידי רתיחה

להוסיף 250 גרם שוקולד מריר

לחכות דקה ולערבב לקרם חלק

אם רוצים לשים לא רק שוקולד מריר לשים גם

שוקולד חלב

לשים  סך הכל 350 גרם שוקולדים.

חצי כמות שוקולד חלב וחצי כמות שוקולד מריר

כאשר העוגה יוצאת מהתנור

לקחת 2 שיפודים להצמיד אותם אחת לשנייה

ולעשות חורים בעוגה

למרוח על העוגה חצי מכמות קרם השוקולד

לקרר כעשר דקות במקרר

לשים את שאר קרם השוקולד ולמרוח על העוגה

לשים שוב את העוגה  קצת במקרר

 עד שהקרם יותר יציב אך דביק

לסמן את העוגה לריבועים

ועל כל ריבוע לפזר סוכריות צבעוניות בצבעים שונים.

לשמור את העוגה מכוסה במקרר



תרג

טקסט 

אחד ושלושת רבעי כוסות פלסטיק סוכר לבן 230 גרם 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם רבע כפית מלח 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם 1 ושליש כוס שמן קנולה 200 גרם 1 כפית תמצית רום או וניל 1 ושליש כוס אבקת שוקולית ממותקת להכנת שוקו 150 גרם 3 כפיות אבקת קקאו לא מתוק 3 כפות ממרח שוקולד או נוטלה או לפרווה ממרח השחר לערבב להוסיף 4 ביצים לערבב ולהוסיף 2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם לערבב ולהוסיף כחצי כוס פלסטיק מים רותחים 80 גרם לערבב לשים בתבנית 40×30 ס"מ עם נייר אפייה לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-45 דקות לא לייבש בתנור לבדוק עם קיסם שיניים שמוכן לאחר האפיה להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה קרם שוקולד החומרים לקרם השוקולד לשים בסיר 250 גרם שמנת לקצפת להביא לידי רתיחה להוסיף 250 גרם שוקולד מריר לחכות דקה ולערבב לקרם חלק אם רוצים לשים לא רק שוקולד מריר לשים גם שוקולד חלב לשים סך הכל 350 גרם שוקולדים. חצי כמות שוקולד חלב וחצי כמות שוקולד מריר כאשר העוגה יוצאת מהתנור לקחת 2 שיפודים להצמיד אותם אחת לשנייה ולעשות חורים בעוגה למרוח על העוגה חצי מכמות קרם השוקולד לקרר כעשר דקות במקרר לשים את שאר קרם השוקולד ולמרוח על העוגה לשים שוב את העוגה קצת במקרר עד שהקרם יותר יציב אך דביק לסמן את העוגה לריבועים ועל כל ריבוע לפזר סוכריות צבעוניות בצבעים שונים. לשמור את העוגה מכוסה במקרר

תוצאות התרגום

תוצאת התרגום

put in a bowl One and three-quarter plastic cups of white sugar 230 grams 1 bag of baking powder 10 grams A quarter of a teaspoon of salt 1 cream container for whipped cream 250 grams 1 and a third cup of canola oil 200 grams 1 teaspoon rum or vanilla extract 1 and a third of a cup of sweetened chocolate powder for preparation Chocolate 150 grams 3 teaspoons unsweetened cocoa powder 3 tablespoons of chocolate or Nutella spread or for the fur of the dawn spread to stir add 4 eggs mix and add 2 cups of sifted white flour 200 grams mix and add About half a plastic cup of boiling water 80 grams to mix Put in a 40x30 cm pan with baking paper Bake in a hot oven at 160 degrees for about 45 minutes Do not dry in the oven, check with a toothpick that is ready After baking, take the cake out of the oven and pour over it Chocolate cream The ingredients for the chocolate cream put in a pot 250 grams of cream for whipped cream bring to a boil Add 250 grams of dark chocolate Wait a minute and mix to a smooth cream If you want to put not only dark chocolate, put it too Milk Chocolate Put a total of 350 grams of chocolates. Half the amount of milk chocolate and half the amount of dark chocolate When the cake comes out of the oven Take 2 skewers and attach them to each other and make holes in the cake Spread half of the amount of chocolate cream on the cake Cool for about ten minutes in the refrigerator Put the rest of the chocolate cream and spread on the cake Put the cake back in the fridge for a while until the cream is more stable but sticky Mark the cake into squares And on each square sprinkle colored candies of different colors. Keep the cake covered in the refrigerator





תגובות