Kosher for Passover matzah and spinach fritters
Recipe listed in English below
החומרים
לשים בקערה 1 חבילת מצות 15 יחידות
לפורר לתוך הקערה לחתיכות קטנות
להוסיף 2 כוסות חלב ולערבב
לשים בצד למנוחה של כ-10 דקות
עד שהמצות יותר רכות אם חסר עוד חלב להוסיף עוד
ולערבב
להוסיף 200 גרם תרד טרי קצוץ אם רוצים יותר
תוסיפו יותר תרד
ניתן להוסיף תרד קפוא מופשר תסחטו ותקצצו ותוסיפו
להוסיף
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
150 גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה או גאודה
לערבב ולהוסיף
5-6 ביצים לפי הצורך לערבב עד שמתקבלת
תערובת דביקה שנוחה ליצור לביבות
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה או שמן אגוזים בגובה של כ-3 מ"מ
לקחת בידיים מעט רטובות מהבלילה
גודל של אפרסק בינוני
ליצור לביבות
לטגן מכל צד כ-3 דקות
להוציא לצלחת עם נייר מגבת סופג
the materials
Put 1 package of 15 matzahs in a bowl
Crumble into the bowl into small pieces
Add 2 cups of milk and mix
Set aside to rest for about 10 minutes
Until the matzahs are softer, if there is not enough milk, add more
and mix
Add 200 grams of chopped fresh spinach if you want more
Add more spinach
You can add thawed frozen spinach, squeeze and chop and add
add
1 flat teaspoon salt
A little black pepper
2 tablespoons of olive oil
150 grated yellow cheese or mozzarella or Gouda
mix and add
5-6 eggs as needed, mix until you get it
A sticky mixture that is convenient to make fritters
Heat a pan
Put canola oil or nut oil at a height of about 3 mm
Take with slightly wet hands from the batter
Size of a medium peach
make fritters
Fry on each side for about 3 minutes
Remove to a plate with an absorbent paper towel
תגובות
הוסף רשומת תגובה