כשר לפסח קרמשניט משגע עם קצפת ותותיםממהיר וטעים

 






Recipe listed in English below





החומרים

להמיס 50 גרם חמאה

לקחת 4 מצות

להבריש אותם מתי הצדדים בחמאה

לזלף עליהם מעט סילאן או מייפל או דבש

לפזר עליהם מעט אבקת סוכר

לחתוך אותם בזהירות ל-ריבועים

לשים בתבנית עם ניער אפייה

לאפות בתנור חם 160 מעלות

כעשר דקות

להוציא מהתנור ולקרר

להכנת הקרם

לשים במיקסר

2 מיכלי שמנת לקצפת

סה"כ 500 מי"ל

1 קופסה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

2 כפות סוכר לבן

להקציף לקצף יציב

להרכבת המנה ביום ההגשה

לשים על כל ריבוע כף מלאה קצפת

או לזלף קצפת

לסדר מסביב פרוסות תותים

ולמעלה לסדר תות חתוך

ולפזר מעל מעט אבקת סוכר ולהגיש

אם נשארו מצות אפויות לשים בחוץ

בצנצנת סגורה היטב








תגובות