Recipe listed in English below
לשים בסיר
100 גרם חמאה
3/4 כוס פלסטיק 100 גרם סוכר חום דמררה
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
לערבב באש בחום בינוני עד שהכל מומס
כל הזמן לערבב שלא ישרף
לרחת תבנית תנור לשים נייר אפייה
לשים 4 מצות
למרוח עליהם קרמל
לפזר עליהם כ-50 גרם אגוזים שבורים
לאפות בתנור חם 160 מעלות
כ-7 דקות
להוציא מהתנור ישר לפזר
100 גרם שוקולד מריר שבור
2 כפות שוקולד צ'יפס
לפזר מעט מלח
להחזיר לתנור ל-160 מעלות לדקה וחצי
להוציא מהתנור לקרר בחוץ
ולבצוע לחתיכות לשים בצנצנת סגורה
put in a pot
100 grams of butter
3/4 plastic cup 100 grams brown demerara sugar
1 teaspoon vanilla extract
A quarter of a teaspoon of salt
Stir over medium heat until everything is dissolved
Stir all the time so it doesn't burn
Grease an oven tray and put baking paper
Put 4 matzahs
Spread caramel on them
Sprinkle about 50 grams of broken nuts on them
Bake in a hot oven at 160 degrees
About 7 minutes
Take out of the oven straight away and spread
100 grams of broken dark chocolate
2 tablespoons of chocolate chips
sprinkle a little salt
Return to the oven at 160 degrees for a minute and a half
Remove from the oven to cool outside
and cut into pieces and put in a closed jar
תגובות
הוסף רשומת תגובה