Recipe listed in English below
החומרים
צריך כ-4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומקולפים
2 בצלים גדולים לחתוך לקוביות
לשים במחבת
2 כפות שמן זית ולטגן את הבצל
עד שהבצל זהוב
להוריד מהאש
להוסיף את תפוחי האדמה המבושלים ולמעוך לפירה
להוסיף:
כחצי כפית מלח ומעט פלפל שחור ולערבב
לקחת כחבילה מצות בערך 10 מצות או לפי הצורך
להרטיב תחת מי ברז היטב
לשים בנייר אפייה רטוב או מגבת רטובה סחוטה
לעטוף את המצות בנייר או המגבת
ולחכות כעשר דקות או לפי הצורך
עד שהמצות גמישות וניתנות לגלגול
ולאחר מכן לחלק כל מצה לחצי
בצלחת
להכין ביצה שבורה
להוסיף 2 כפות מי ברז
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור ולערבב
לקחת חצי מצה לשים בקצה כף גדושה מלית פירה
ולגלגל לרולדה כך להכין את כל הרולדות
לקחת מחבת
לשים 2 כפות שמן קנולה או שמן אגוזים
על חום בינוני
לגלגל את רולדות המצות בביצה
לשים בשמן בזהירות
ולטגן כשתי דקות מכל צד עד הזהבה
materials
You need about 4 large boiled and peeled potatoes
2 large onions cut into cubes
put in a pan
2 tablespoons of olive oil and fry the onion
until the onion is golden
take off the heat
Add the boiled potatoes and mash
add:
About half a teaspoon of salt and a little black pepper and mix
Take about 10 matzos as a package or as needed
Moisten well under tap water
Put in wet baking paper or a wring wet towel
Wrap the matzah in paper or the towel
and wait about ten minutes or as needed
until the matzahs are flexible and rollable
and then divide each matzah in half
on a plate
make a broken egg
Add 2 tablespoons of tap water
A quarter of a teaspoon of salt
A little black pepper and mix
Take half a matzah and put a heaping spoonful of mashed potato filling on the end
and roll into a roulade to prepare all the roulades
take a pan
Put 2 tablespoons of canola oil or nut oil
on medium heat
Roll the matzah rolls in egg
Put in the oil carefully
and fry for about two minutes on each side until golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה