Recipe listed in English below
החומרים
לקחת 2 תפוחי עץ ולחתוך לחצאי פרוסות בעובי
כ-3 מ"מ
לשים במחבת
נייר אפייה לשים יל הנייר
100 גרם חמאה לפרווה לשים 100 גרם מרגרינה
3/4 כוס פלסטיק סוכר חום 100 גרם
לבשל על אש קטנה עד שהחמאה
או המרגרינה מומסת
לסדר יפה את פרוסות התפוחים
ולבשל כשתי דקות
להוריד מהאש
להכין בלילה לשים בקערה
2 כוסות פלסטיק חלב 350 גרם או חלב סויה
להוסיף
3 ביצים
2-4 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן קנולה
1 כפית אבקת אפייה
1 כף קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
1 כוס פלסטיק קמח מצה 100 גרם
לערבבעם מטרפה עד שהבלילה חלקה
לשפוך את הבלילה על התפוחים
לכסות עם צלחת או מכסה ולבשל על אש קטנה
כ-20 דקות
לאחר מכן כשהבלילה למעלה יותר יציבה
לשים מעל נייר אפיה לשים מעל צלחת
להפוך את היוגה לצלחת
ולהחזיר בחזרה למחבת לכסות עם צלחת
ולבשל על אש נמוכה כעשר דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה