עוגת פנקייק תפוחים מקורמלים על מחבת

 







Recipe listed in English below


החומרים

לקחת 2 תפוחי עץ ולחתוך לחצאי פרוסות בעובי 

כ-3 מ"מ

לשים במחבת

נייר אפייה לשים יל הנייר

100 גרם חמאה לפרווה לשים 100 גרם מרגרינה

3/4 כוס פלסטיק סוכר חום 100 גרם

לבשל על אש קטנה עד שהחמאה

 או המרגרינה מומסת

לסדר יפה את פרוסות התפוחים

ולבשל כשתי דקות

להוריד מהאש

להכין בלילה לשים בקערה

2 כוסות פלסטיק חלב 350 גרם או חלב סויה 

להוסיף 

3 ביצים

2-4 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

2 כפות שמן קנולה

1 כפית אבקת אפייה

1 כף קמח תפוחי אדמה או קורנפלור

1 כוס פלסטיק קמח מצה 100 גרם

לערבבעם מטרפה עד שהבלילה חלקה

לשפוך את הבלילה על התפוחים

לכסות עם צלחת או מכסה ולבשל על אש קטנה

כ-20 דקות

לאחר מכן כשהבלילה למעלה יותר יציבה

לשים מעל נייר אפיה לשים מעל צלחת

להפוך את היוגה לצלחת

ולהחזיר בחזרה למחבת לכסות עם צלחת

ולבשל על אש נמוכה כעשר דקות




תגובות