אוזני המן בורקס חתונות משגעים










החומרים
רצועת בצק עלים מרודדת

למלית בשר
2 בצלים גדולים קצוצים קטן
2 גזרים מגורדים על פומפיה גסה
500 גרם בשר טחון בקר או הודו אדום

לחמם מחבת על האש
לשים
1 כף שמן זית
לטגן את הבצל עד הזהבה
לאחר שהבצל הזהיב
להוסיף את הגזר ולטגן כשתי דקות
להוסיף חופן חמוציות או צימוקים
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה ופלפל שחור
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית בהרט או כמון
1 כפית מלח
לערבב חצי דקה
להוסיף את הבשר ולערבב כדקה
שתיים עד שהבשר מלבין
ולקרר

לקחת את הבצק הקר מאוד
לחתוך למרובעים בערך 10×10  ס"מ
לשים כף ממלית הבשר
לסגור את הבצק למעלה משני
הצדדים לשפיץ משולש
ואת בסיס הבצק לקפל כלפי האמצע
לכיוון המשולש
להדק את השוליים
נא לצפות בסרטון ההדרכה
או ניתן לחתוך עיגולים ואז יותר קל 
ליצור משולשים
להבריש עם ביצה טרופה,לפזר מעט שומשום
לאפות בתנור שמחומם מראש ל-180 מעלות
ולאפות עד הזהבה בערך 25 דקות או לפי הצורך

לרוטב פטריות בצל להגשה עם הבורקס

3 בצלגדולים קצוצים לקוביות קטנות
1 קופסה פיטריות חתוכות מסוננות
1 קופסה פיטריות שלמות מסוננות
או סלסלה פטריות טריות חתוכות
תבלינים
קורנפלור

אופן ההכנה
לחמם סיר לשים
1.5 כפות שמן זית
לטגן את הבצל עד הזהבה
להוסיף את הפטריות
לטגן כשתי דקות
לאחר מכן למלא את הסיר
בשלושת רבעי גובה מים אפשר רותחים
להביא לידי רתיחה
ולבשל כ-10 דקות
להוסיף 
כ-1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט כורכום
אפשר להוסיף מעט אבקת מרק עוף -מומלץ

מכינים קורנפלור להסמכה
שמים 4 כפות קורנפלור בקערה קטנה
להוסיף מים כחצי כוס או לפי הצורך
לערבב את הקורנפלור היטב עם המים
 שלא יהיו גושים
כאשר ההרוטב רותח להתחיל להוסיף
את הקורנפלור תוך כדי ערבוב
עד שהוא מסמיך כמו רוטב
להביא לידי רתיחה
ולכבות

להגיש אוזן המן ועליו ליצוק את 
רוטב הפטריות


the materials
Rolled puff pastry strip

For meat stuffing
2 large onions chopped small
2 grated carrots on a coarse grater
500 grams of ground beef or red turkey

Heat a pan on the fire
to put
1 tablespoon olive oil
Fry the onion until golden
After the onion is golden
Add the carrot and fry for about two minutes
Add a handful of cranberries or raisins
1 teaspoon sweet paprika
A little hot paprika and black pepper
1/4 teaspoon turmeric
1/4 teaspoon of bharat or cumin
1 teaspoon of salt
mix for half a minute
Add the meat and mix for about a minute
Two until the meat turns white
and cool

Take the very cold dough
Cut into squares about 10x10 cm
Put a spoonful of the meat stuffing
Close the dough over two
The sides for a triangular spike
and fold the base of the dough towards the middle
towards the triangle
Fasten the edges
Please watch the tutorial video
Or you can cut circles and then it's easier
create triangles
Brush with a beaten egg, sprinkle a little sesame
Bake in an oven preheated to 180 degrees
and bake until golden for about 25 minutes or as needed

For onion mushroom sauce to serve with the borax

3 large onions chopped into small cubes
1 box of sliced and filtered mushrooms
1 box of whole filtered mushrooms
or a basket of fresh cut mushrooms
spices
Cornflour

Preparation
Heat a pot to put
1.5 tablespoons of olive oil
Fry the onion until golden
add the mushrooms
Fry for about two minutes
Then fill the pot
At three-quarters of the height water can be boiled
bring to a boil
and cook for about 10 minutes
add
About 1 teaspoon of salt
A little black pepper
A little turmeric
You can add a little chicken soup powder - recommended

Preparing cornflour for certification
Put 4 tablespoons of cornflour in a small bowl
Add water about half a cup or as needed
Mix the cornflour well with the water
  There should be no lumps
When the sauce boils start adding
the cornflour while mixing
until it thickens like a sauce
bring to a boil
and turn off

Serve the ear of manna and pour it on him
The mushroom sauce

תגובות