החומרים ל-6 מאפים בורקס
בצק עלים מרודד
2 ביצים מבושלות חתוכות לפרוסות לפזר על הביצים מעט
מלח ומעט פלפל שחור
1 תפוח אדמה מבושל חתוך לפרוסות
לפזר על תפוחי האדמה מעט מלח ומעט פלפל שחור
1 חציל קלוי על האש
להוסיף לחציל מעט מלח ופלפל שחור
1 כף שמן זית ולערבב
מעט סלט מטבוחה מרוקאי פיקנטי
מעט פיטרוזליה קצוצה
ביצה להברשה
שומשום לפיזור
אופן ההכנה
לשים את הבצק על שולחן העבודה
לחתוך לרצועה 45×15 ס"מ
כל רצועה לחתוך לחצי לריבוע
למתוח מעט כל חתיכה
לשים כף חציל
כפית סלט מטבוחה
פרוסת ביצה
פרוסת תפוחי אדמה
לפזר מעט פיטרוזיליה
לקפל את הבצק למשולש
להבריש בביצה ולפזר מעט שומשום
אפיה בתנור חם
180 מעלות כ-25 דקות
להגיש עם מלפפון חמוץ,סלטים טחינה ועוד...
The ingredients for 6 Borax pastries
Puff pastry degenerates
2 boiled eggs cut into slices and sprinkle on the eggs a little
Salt and a little black pepper
1 boiled potato cut into slices
Sprinkle a little salt and a little black pepper on the potatoes
1 grilled eggplant
Add a little salt and black pepper to the eggplant
1 tablespoon of olive oil and mix
A little salad from a spicy Moroccan kitchen
A little chopped parsley
Egg for brushing
Sesame seeds for scattering
Preparation
Put the dough on the work table
Cut into a strip 45x15 cm
Cut each strip in half into a square
Stretch each piece slightly
Put a spoonful of eggplant
A salad spoon from the kitchen
A slice of egg
Potato slice
sprinkle some parsley
Fold the dough into a triangle
Brush with egg and sprinkle a little sesame
Baking in a hot oven
180 degrees for about 25 minutes
Serve with pickles, tahini salads and more...
תגובות
הוסף רשומת תגובה