The materials in English are listed below
החומרים
הכל מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה כוס אחת כזו שווה=ל-3/4 כוס מדידה אוניברסלית
לשים בסיר קטן
1 מיכל שמנת חלבית להקצפה 250 גרם
או שמנת צמחית פרווה
1 כוס חלב 170 גרם לפרווה -או חלב קוקוס או שמנת צמחית או חלב סויה
200 גרם שוקולד שבור מריר
2-3 כפות סוכר
2 כפות קקאו
100 גרם חמאה או לפרווה 100 גרם מרגרינה
מעט תמצית וניל
לבשל על בחום על האש לערבב כל הזמן
עד שהכל מומס לא צריך להרתיח
להוסיף
1 כף גדושה נוטלה או שוקולד השחר
לערבב ולקרר חמש דקות
לשבור לחתיכות קטנות 350 גרם עוגיות
לשים את העוגיות בקערה
לשפוך עליהם את השוקולד המבושל בהדרגה
יכול להיות שלא תצטרכו את כל כמות השוקולד
מערבבים עד שיש עיסה דביקה
אם נשאר שוקולד ניתן לקשט בזה עוגה
לשים את הביסקוויטים במקרר למשך כשעה
עד שהעיסה מתקשה
לאחר מכן לקחת מהעוגיות כמות בגודל של משמש
לגלגל לכדורים
לשים במקרר
להכין שוקולד לטבילה
לשים בכוס 200 גרם שוקולד מריר
להמיס בבאן מארי או במיקרוגל
להוסיף 2 כפות שמן קנולה או שמן חמניות
לערבב
לקחת שיפוד לשפד את כדור השוקולד
לטבול בשוקולד המומס
לנער את הכדור שעודפי השוקולד ירדו
לאחר מכן להוריד את הכדור לנייר אפיה לשחרר
מהשיפוד ולפזר סוכריות צבעוניות
the materials
Everything is measured in grams or in a disposable plastic cup
For a cold drink, one such cup is equal to 3/4 of a universal measuring cup
put in a small pot
1 container of whipped cream 250 grams
or vegetable cream fur
1 cup of milk 170 grams per coat - either coconut milk or vegetable cream or soy milk
200 grams of broken bitter chocolate
2-3 tablespoons of sugar
2 tablespoons of cocoa
100 grams of butter or for the fur 100 grams of margarine
A little vanilla extract
Cook over heat on the fire, stirring all the time
Do not boil until everything is dissolved
add
1 heaping spoonful of Nutella or dawn chocolate
Mix and cool for five minutes
Break into small pieces 350 grams of cookies
Put the cookies in a bowl
Pour the boiled chocolate over them gradually
You may not need all the chocolate
Mix until there is a sticky paste
If there is chocolate left, you can decorate a cake with it
Put the biscuits in the fridge for about an hour
until the pulp hardens
Then take an amount the size of an apricot from the cookies
roll into balls
put in the fridge
Make chocolate for dipping
Put 200 grams of dark chocolate in a glass
Melt in a bain marie or microwave
Add 2 tablespoons of canola oil or sunflower oil
to stir
Take a skewer to skewer the chocolate ball
Dip in the melted chocolate
Shake the ball so that the excess chocolate falls off
Then drop the ball onto a baking sheet to release
from the skewer with a fork or another skewer
Scatter colorful candies
תגובות
הוסף רשומת תגובה