החומרים
פילה דג סלמון עם העור במשקל של 650 גרם
לפזר עליו מעט מלח ומעט פלפל שחור
לחמם מחבת על חום גבוה
לשים בתוך המחבת נייר אפייה
על נייר האפייה לשים
כף שמן זית
להניח את הדג במחבת על נייר האפייה
כשהעור כלפי מטה
לטגן כשתי דקות
להפוך בזהירות לצד השני ולטגן כדקה
להוציא את הדג בזהירות מהמחבת ולקרר
למלית
לשים בקערה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
4 כפות פירורי לחם
חצי כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית
לערבב
לשים נייר אפייה על תבנית גדולה
להניח על התבנית בצק עלים בגודל יותר גדול
מהדג בערך. 45 ס"מ x 35 ס" מ
לפזר באמצע חצי מכמות הפירורים
להניח את הדג הקרלפזר על הדג מעט מלח. ומעט פלפל שחור
למרוח על הדג 2 כפיות פסטו מי שחר אוהב פסטו
שימרח 2 כפיות מיונז
לפזר מעל את פירורי הלחם לא חייבים לשים את כל כמות הפירורים
לזלף מעל מעט שמן זית
למרוח את שולי הבצק בביצה מעורבבת
עם מעט מלח
לכסות מעל שוב בבצק עלים שיותר גדול
מעט מהבצק בתחתית להדק את השוליים
לקחת מזלג ולהדק את השוליים כך זה יוצא גם עם צורה חמודה
למרוח את כל הבצק עם ביצה
לחורר את הבצק עם המזלג בכמה מקומות
לקשט מעל עם ענפי פטרוזיליה ושמיר
לפזר מעט עגבניות שרי ואגוזי מלך
לאפות בתנור חם 200 מעלות כ-20 דקות
the materials
Salmon fillet with the skin weighing 650 grams
Sprinkle a little salt and a little black pepper on it
Heat a pan on high heat
Put baking paper in the pan
Put on the baking paper
A tablespoon of olive oil
Place the fish in the pan on the baking paper
with the skin down
Fry for about two minutes
Carefully turn to the other side and fry for about a minute
Carefully remove the fish from the pan and cool
for stuffing
put in a bowl
3 tablespoons chopped parsley
50 grams of chopped walnuts
4 tablespoons of bread crumbs
Half a flat teaspoon of salt
A little black pepper
1 tablespoon olive oil
to stir
Put baking paper on a large tray
Place a larger puff pastry on the pan
From the fish approx. 45 cm x 35 cm
Spread half of the crumbs in the middle
Place the Karlefzer fish on the fish with a little salt. and a little black pepper
Spread 2 teaspoons of pesto on the fish. Me Shachar loves pesto
Spread 2 teaspoons of mayonnaise
Sprinkle the bread crumbs on top, you don't have to put the whole amount of crumbs
Drizzle over a little olive oil
Brush the edges of the dough with beaten egg
with a little salt
Cover the top again with a larger puff pastry
A little of the dough at the bottom to fasten the edges
Take a fork and tighten the edges so it also comes out with a cute shape
Brush all the dough with egg
Pierce the dough with a fork in several places
Decorate on top with sprigs of parsley and dill
Sprinkle some cherry tomatoes and walnuts
Bake in a hot oven at 200 degrees for about 20 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה