לשים בסיר קטן
200 גרם שוקולד מריר שבור
80 גרם חמאה אפשר גם חמאה מלוחה
להמיס בבאן מארי או במיקרוגל
להוסיף
ניתן להוסיף מה שאוהבים דובדובנים מסוכרים פאפייה
סוכריות עדשים צבעוניות
יבשה ומה שרוצים
1 כף חמוציות יבשות
כף וחצי צימוקים
5 משמשים יבשים חתוכים
3 קווי יבש חתוך
1 אננס יבש חתוך
2 כפות אגוזי מלך שבורים
6 ביסקוויטים שבורים לחתיכות
לערבב הכל היטב
לשים על נייר אפייה לנקניק שוקולד
ולגלגל לנקניק מהודק מאוד לאורך של 40 ס"מ
ולסגור מהצדדים כמו סוכריה
לשים במקרר עד שהשוקולד מתקשה
לקחת חצי כוס קוקוס 2 כפות סוכריות צבעוניות כמו
שבסרטון לא סוכריות שנמסות ויוצא להם הצבע
לערבב
לקחת את נקניק השוקולד
להבריש את הנקניק מעט במי ברז
לגלגל היטב בקוקוס והסוכריות
לחתוך לפרוסות בעובי כחצי ס"מ או יותר
ולשמור סגור במקרר או במקפיא
put in a small pot
200 grams of broken dark chocolate
80 grams of butter, you can also use salted butter
Melt in a bain marie or microwave
add
You can add what you like candied papaya cherries
Dry and whatever you want
1 tablespoon dried cranberries
A tablespoon and a half of raisins
5 chopped dried apricots
3 dry lines cut
1 chopped dry pineapple
2 tablespoons of broken walnuts
6 biscuits broken into pieces
mix everything well
Put on baking paper for chocolate sausage
and roll into a very tight sausage to a length of 40 cm
and close from the sides like a candy
Put in the fridge until the chocolate hardens
Take half a cup of coconut and 2 tablespoons of colored candies like
In the video it's not candy that melts and the color comes off
to stir
Take the chocolate sausage
Brush the sausage a little with tap water
Roll well in coconut and candies
Cut into slices about half a cm thick or more
and keep closed in the refrigerator or freezer
תגובות
הוסף רשומת תגובה