נקניק שוקולד לבן עם פירות יבשיםWhite chocolate sausage with moldy fruit

 






לשים בסיר קטן

200 גרם שוקולד מריר שבור

80 גרם חמאה אפשר גם חמאה מלוחה

להמיס בבאן מארי או במיקרוגל

להוסיף 

ניתן להוסיף מה שאוהבים דובדובנים מסוכרים פאפייה

סוכריות עדשים צבעוניות

יבשה ומה שרוצים

1 כף חמוציות יבשות

כף וחצי צימוקים

5 משמשים יבשים חתוכים

3 קווי יבש חתוך

1 אננס יבש חתוך

2 כפות אגוזי מלך שבורים

6 ביסקוויטים שבורים לחתיכות

לערבב הכל היטב

לשים על נייר אפייה לנקניק שוקולד

ולגלגל לנקניק מהודק מאוד לאורך של 40 ס"מ

ולסגור מהצדדים כמו סוכריה

לשים במקרר עד שהשוקולד מתקשה

לקחת חצי כוס קוקוס 2 כפות סוכריות צבעוניות כמו

שבסרטון לא סוכריות שנמסות ויוצא להם הצבע

לערבב

לקחת את נקניק השוקולד

להבריש את הנקניק מעט במי ברז

לגלגל היטב בקוקוס והסוכריות

לחתוך לפרוסות בעובי כחצי ס"מ או יותר

ולשמור סגור במקרר או במקפיא 


put in a small pot

200 grams of broken dark chocolate

80 grams of butter, you can also use salted butter

Melt in a bain marie or microwave

add

You can add what you like candied papaya cherries

Dry and whatever you want

1 tablespoon dried cranberries

A tablespoon and a half of raisins

5 chopped dried apricots

3 dry lines cut

1 chopped dry pineapple

2 tablespoons of broken walnuts

6 biscuits broken into pieces

mix everything well

Put on baking paper for chocolate sausage

and roll into a very tight sausage to a length of 40 cm

and close from the sides like a candy

Put in the fridge until the chocolate hardens

Take half a cup of coconut and 2 tablespoons of colored candies like

In the video it's not candy that melts and the color comes off

to stir

Take the chocolate sausage

Brush the sausage a little with tap water

Roll well in coconut and candies

Cut into slices about half a cm thick or more

and keep closed in the refrigerator or freezer

תגובות