English recipe listed below
להפריד 5 🥚 ביצים
לחלבונים וחלמונים
לשים את החלבונים בקערת הקצפה
במקצף חשמלי או במיקסר
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
להתחיל להקציף כחצי דקה
ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
1 כוס פלסטיק סוכר לבן 150 גרם
להקציף עד שהחלבונים יציבים
כשתי דקות הקצפה
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד
2 דקות
להוסיף בזירזוף שלושת רבעי כוס פלסטיק
שמן קנולה 80-90 גרם ולהקציף כשתי דקות
להוסיף 3 כפיות שמנת חמוצה לערבב מעט
במקום שמנת חמוצה ניתן להוסיף מעדן סויה וניל
להוסיף 1 כפית אבקת אפיה
ולהוסיף קמח לבן מנופה 130 גרם זה
יוצא כוס אחת פלסטיק מלאה עם גבעה
לערבב בעטיפה
לשפוך לרינג או תבנית עם תחתית 24 או 32 ס"מ
ליישר לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-35-40 דקות לפי הצורך
ולאחר מכן לקרר
לקרם וניל
לשים בקערת הקצפה
1 קופסה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
3.5 כפות סוכר לבן
2 מיכלים שמנת להקצפה 500 גרם או שמנת לא חלבית
להקציף לקצפת יציבה
ולהוסיף
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם או לפרווה
מעדן סויה וניל
לערבב מעט
לסירופ להרטבת העוגה
לשים בקערה
שליש כוס פלסטיק סוכר לבן 60 גרן
300 גרם מי ברז 2 כוסות פלסטיק
1 כפית תמצית וניל
להוסיף 3 כפות ברנדי או 🥃 ויסקי לערבב
עד שהסוכר נמס
אופן ההכנה
לשחרר את העוגה מתבנית ההכנה
לשים את העוגה על צלחת הגשה
לשים בחזרה את הריה
עם שיפוד לעשות חורים בכל העוגה
להרטיב אותה עם הסירופ
למרוח את הקרם עד דופן התבנית וליישר
לשים מעל פרוסות 🍓 תותים חתוכים בערך 350
עד 400 גרם
לשים במקרר לרבע שעה
להוציא מהמקרר ולהכין ג'לי
לשים בקערה 1 קופסה ג' לי 🍓 תות 80 גרם
להוסיף מים רותחים לפי מה שכתוב על
האריזה
בערך 400 גרם יוצא ככוס וחצי פלסטיק
לערבב היטב
להבריש עם מברשת את הג'לי על התותים
ולאחר הברשה ראשונה
ניתן לשפוך את שאר הג' לי על התותים
לשים במקרר בערך 3 שעות לפני ההגשה
Separate 5 🥚 eggs
for proteins and yolks
Put the egg whites in the whipping bowl
In an electric whisk or mixer
add
1 teaspoon vanilla extract
A quarter of a teaspoon of salt
Start whipping for about half a minute
and gradually add the sugar
1 plastic cup white sugar 150 grams
Beat until the egg whites are firm
About two minutes of whipping
Add the egg yolks and beat more
2 minutes
Add three quarters of a plastic cup in a stream
Canola oil 80-90 grams and whip for about two minutes
Add 3 teaspoons of sour cream and mix a little
Instead of sour cream, you can add vanilla soy delicacy
Add 1 teaspoon of baking powder
and add sifted white flour to this 130 grams
One full plastic cup with a hill comes out
mix in a wrapper
Pour into a ring or mold with a 24 or 32 cm bottom
Straighten and bake in a hot oven at 160 degrees for about 35-40 minutes as needed
and then cool
for vanilla cream
put in the whipping bowl
1 box of instant vanilla pudding powder 80 grams
3.5 tablespoons of white sugar
2 containers of whipping cream 500 grams or non-dairy cream
Whip until stiff
and add
1 container of sour cream 200 grams or per fur
Vanilla soy delicacy
mix a little
for the syrup to moisten the cake
put in a bowl
A third of a plastic cup of white sugar 60 grains
300 grams of tap water 2 plastic cups
1 teaspoon vanilla extract
Add 3 spoons of brandy or 🥃 whiskey and mix
until the sugar melts
Preparation
Release the cake from the preparation pan
Put the cake on a serving plate
put back the ria
With a skewer make holes all over the cake
Moisten it with the syrup
Spread the cream up to the side of the mold and level
Put sliced 🍓 strawberries on top, about 350
up to 400 grams
Put in the fridge for fifteen minutes
Take out of the fridge and make jelly
Put in a bowl 1 box of strawberry jelly 🍓 80 grams
Add boiling water according to what is written on
the packaging
About 400 grams comes out as a plastic cup and a half
mix well
Brush the jelly on the strawberries with a brush
and after the first brushing
You can pour the rest of the jelly on the strawberries
Put in the fridge for about 3 hours before serving
תגובות
הוסף רשומת תגובה