החומרים
לשים בקערה אפשר ללוש בידיים או במיקסר
1 קילו קמח לבן
שלוש עד ארבעה כפיות סוכר לבן
2 כפיות שטוחות מלח
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
3.5 כפות שמן קנולה
להתחיל ללוש ולהוסיף מים חמימים
לפי הצורך
הוספתי 3 כוסות מים 700 גרם
מדוד בכוס קרטון
לשתייה חמה כוס אחת כזו שווה לכוס אחת
מדידה בינלאומית
ללוש לבצק מעט דביק
ללוש כשלוש ארבע דקות
לשים מעל מעט שמן קנולה לכסות עם
ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו
להכין 200 גרם חמאה רכה או מרגרינה רכה
שנתנת למריחה ניתן להמיס מעט במיקרוגל
להמיס או על הגז בחום
לאחר שהבצק תפח
לחתוך לחלקים בגודל של תפוז להניח על השולחן
או השיש
לקחת קצת חמאה או מרגרינה למרוח על השולחן ומעט על הבצק
למתוח את הבצק על השולחן בעזרת האצבעות
עד שמתקבל בצק דק בערך קוטר של 45 ס"מ
למרוח על הבצק מעט חמאה או מרגרינה
לקפל את הבצק לשלוש קצת למרוח בחמאה
או במרגרינה למתוח מעט ולהרחיב את הבצק
ולגלגל לשבלול
להניח את השבלול בתבנית אפייה אינגליש קייק גדולה עם נייר אפייה
להניח 3 שבלולי בצק אחד ליד השני
למרוח מעל בחמאה או במרגרינה
לפזר מעט שומשום ולהתפיח את הקובנות
עד שהם מכפילות את נפחם
לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-25 דקות
עד שהבצק
זהוב ובפנים אפוי
תגישו עם ביצים קשות סלטים חמוצים
סלט מטבוחה טחינה עגבניות מגורדות
the materials
Put in a bowl, you can knead with your hands or in a mixer
1 kilo of white flour
Three to four teaspoons of white sugar
2 flat teaspoons of salt
2 flat spoons of dry yeast
3.5 tablespoons of canola oil
Start kneading and add warm water
As needed
I added 3 cups of water, 700 grams
Measured in a cardboard cup
For a hot drink, one such cup is equal to one cup
international measurement
Knead into a slightly sticky dough
Knead for about three to four minutes
Put a little canola oil on top and cover with
Plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in volume
Prepare 200 grams of soft butter or soft margarine
that you gave for spreading can be melted a little in the microwave
melt or on the gas in heat
After the dough has risen
Cut into pieces the size of an orange and place on the table
or the marble
Take some butter or margarine and spread it on the table and a little on the dough
Stretch the dough on the table with your fingers
until a thin dough with a diameter of about 45 cm is obtained
Spread a little butter or margarine on the dough
Fold the dough into three and spread a little with butter
or with margarine to stretch a little and expand the dough
and roll into a snail
Place the snail in a large English cake baking pan with baking paper
Place 3 dough balls next to each other
Spread on top with butter or margarine
Sprinkle a little sesame and puff up the cookies
until they double their volume
Bake in a hot oven at 180 degrees for about 25 minutes
until the doughG
olden and baked
Golden and baked inside
Serve with hard-boiled eggs and pickled salads
Matuba salad grated tomato tahini
תגובות
הוסף רשומת תגובה