עוגיות רולדות פריכות עם שוקולד נוטלה ואגוזים

 










החומרים

לשים בקערה

200 גרם חמאה רכה אפשר חמאה מלוחה 

או למי שרוצה פרווה 200 גרם מרגרינה רכה

1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם חלבית

 ולפרווה לשים שמנת צמחית

3 כפות סוכר

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

חצי כפית  שטוחה מלח

1 כפית תמצית וניל

500 גרם קמח לבן מנופה

להתחיל ללוש לבצק

אם חסר נוזלים להוסיף כשתי כפות חלב

ללוש לבצק נעים

לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה


לאחר שהבצק התקרר

לשים על שולחן עבודה מקומח 

לחתוך ל-4 חלקים שווים

לרדד חלק אחד של בצק על נייר אפייה מקומח

למלבן בגודל כ-40×35 ס"מ

לשים כשלוש כפות שוקולד נוטלה או שוקולד השחר

למרוח על הבצק

לפזר ככף אגוזים שבורים

לגלגל בעזרת נייר האפייה לרולדה

לשים על תבנית אפיה לסמן עם סכין את המנות לחיתוך

לא לחתוך

לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-30 דקות עד שהרולדה

זהובה ובפנים אפוי

כשהרולדות יצאו מהתנור לפזר עליהם קוביות

 של שוקולד מריר כשש קוביות על הרולדה

 לחכות כדקה

כשהשוקולד מומס למרוח עם מברשת על הרולדות

ולפזר אגוזי מלך קצוצים דק

לחכות שהשוקולד מתקשה והעוגיות מתקררות

לחתוך לפרוסות במקום שסימנו עם סכין

לשים בצנצנת סגורה היטב מחוץ למקרר 


the materials
put in a bowl

200 grams of soft butter, you can use salted butter or butter

200 grams of soft margarine

1 container of cream for whipped cream 250 grams dairy

 and put vegetable cream on the fur

3 tablespoons of sugar

1 bag of baking powder 10 grams

Half a flat teaspoon of salt

1 teaspoon vanilla extract

500 grams of sifted white flour

start kneading the dough

If there is no liquid, add about two tablespoons of milk

Knead into a nice dough

Wrap in cling film and refrigerate for half an hour



After the dough has cooled

Put on a floured work surface

cut into 4 equal parts

Roll out one piece of dough on floured baking paper

For a rectangle measuring about 40x35 cm

Put about three spoons of Nutella chocolate or dawn chocolate

spread on the dough

Sprinkle with a spoonful of broken nuts

Roll with the baking paper into a roll

Put on a baking sheet and mark with a knife the portions for cutting

do not cut

Bake in a hot oven at 170 degrees for about 30 minutes until the roulade is done

Golden and baked inside
When the roulades come out of the oven, sprinkle them with cubes

 of dark chocolate about six cubes on the roulade

 wait about a minute

When the chocolate is melted, apply with a brush on the roulades

and sprinkle finely chopped walnuts

Wait for the chocolate to harden and the cookies to cool

cut into slices where we marked with a knife

Put in a tightly closed jar outside the refrigerator
סמל 'אומת על ידי הקהילה'





 





תגובות