לשים בקערה
200 גרם חמאה רכה אפשר חמאה מלוחה
או למי שרוצה פרווה 200 גרם מרגרינה רכה
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם חלבית
ולפרווה לשים שמנת צמחית
3 כפות סוכר
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
חצי כפית שטוחה מלח
1 כפית תמצית וניל
500 גרם קמח לבן מנופה
להתחיל ללוש לבצק
אם חסר נוזלים להוסיף כשתי כפות חלב
ללוש לבצק נעים
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה
לאחר שהבצק התקרר
לשים על שולחן עבודה מקומח
לחתוך ל-4 חלקים שווים
לרדד חלק אחד של בצק על נייר אפייה מקומח
למלבן בגודל כ-40×35 ס"מ
לשים כשלוש כפות שוקולד נוטלה או שוקולד השחר
למרוח על הבצק
לפזר ככף אגוזים שבורים
לגלגל בעזרת נייר האפייה לרולדה
לשים על תבנית אפיה לסמן עם סכין את המנות לחיתוך
לא לחתוך
לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-30 דקות עד שהרולדה
זהובה ובפנים אפוי
כשהרולדות יצאו מהתנור לפזר עליהם קוביות
של שוקולד מריר כשש קוביות על הרולדה
לחכות כדקה
כשהשוקולד מומס למרוח עם מברשת על הרולדות
ולפזר אגוזי מלך קצוצים דק
לחכות שהשוקולד מתקשה והעוגיות מתקררות
לחתוך לפרוסות במקום שסימנו עם סכין
לשים בצנצנת סגורה היטב מחוץ למקרר
the materials
put in a bowl
200 grams of soft butter, you can use salted butter or butter
200 grams of soft margarine
1 container of cream for whipped cream 250 grams dairy
and put vegetable cream on the fur
3 tablespoons of sugar
1 bag of baking powder 10 grams
Half a flat teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
500 grams of sifted white flour
start kneading the dough
If there is no liquid, add about two tablespoons of milk
Knead into a nice dough
Wrap in cling film and refrigerate for half an hour
After the dough has cooled
Put on a floured work surface
cut into 4 equal parts
Roll out one piece of dough on floured baking paper
For a rectangle measuring about 40x35 cm
Put about three spoons of Nutella chocolate or dawn chocolate
spread on the dough
Sprinkle with a spoonful of broken nuts
Roll with the baking paper into a roll
Put on a baking sheet and mark with a knife the portions for cutting
do not cut
Bake in a hot oven at 170 degrees for about 30 minutes until the roulade is done
Golden and baked inside
When the roulades come out of the oven, sprinkle them with cubes
of dark chocolate about six cubes on the roulade
wait about a minute
When the chocolate is melted, apply with a brush on the roulades
and sprinkle finely chopped walnuts
Wait for the chocolate to harden and the cookies to cool
cut into slices where we marked with a knife
Put in a tightly closed jar outside the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה