English recipe listed below
החומרים
לשים בקערה
שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן 100 גרם
רבע כפית מלח
3 🥚 ביצים גדולות XL
כף וחצי שמן קנולה
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קליפת תפוז או 🍊 מנדרינה
2 כפות צימוקים
50 גרם אגוזי מלך
2 כפות קליפות תפוזים
10 משמשים יבשים חתוכים לחצי
2 כפות חמוציות יבשות
5 קווי יבש חתוך לרבעים
לערבב
להוסיף
3 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 300 גרם
לערבב עם כף עץ
לחלק את הבצר לשני חלקים
בעזרת ידיים רטובות לגלגל ל-2 נקניקים
באורך של 40 ס"מ
לשים על תבנית עם נייר אפייה
להחליק את הרולדות מלמעלה עם ידיים רטובות
לאפות בתנור חם 170 מעלות עד הזהבה כ-
35 דקות ולקרר
לחתוך לפרוסות 3-5 ס" מ
לסדר את העוגיות על תבנית אפייה לייבש אותם
בתנור חם 150 מעלות כ-15 דקות עד שהם
קריספיות וזהובות
לקרר ולשים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר
the materials
put in a bowl
Three quarters of a plastic cup of white sugar 100 grams
A quarter of a teaspoon of salt
3 🥚 large XL eggs
A tablespoon and a half of canola oil
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon orange peel or 🍊 tangerine
2 tablespoons of raisins
50 grams of walnuts
2 tablespoons orange peels
10 dried apricots cut in half
2 tablespoons dried cranberries
5 dry lines cut into quarters
to stir
add
3 plastic cups sifted white flour 300 grams
mix with a wooden spoon
Divide the fort into two parts
Using wet hands, roll into 2 sausages
40 cm long
Put on a tray with baking paper
Smooth the rolls from above with wet hands
Bake in a hot oven at 170 degrees until golden
35 minutes and cool
Cut into 3-5 cm slices
Arrange the cookies on a baking sheet and dry them
in a hot oven at 150 degrees for about 15 minutes until they are
Crispy and golden
Cool and put in a closed jar outside the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה