עוגיות ביסקוטים עם פירות יבשים







English recipe listed below


החומרים

לשים בקערה

שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן 100 גרם

רבע כפית מלח

3 🥚 ביצים גדולות XL

כף וחצי שמן קנולה

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית קליפת תפוז או 🍊 מנדרינה

2 כפות צימוקים

50 גרם אגוזי מלך

2 כפות קליפות תפוזים

10 משמשים יבשים חתוכים לחצי

2 כפות חמוציות יבשות

5 קווי יבש חתוך לרבעים

לערבב

להוסיף

3 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 300 גרם

לערבב עם כף עץ

לחלק את הבצר לשני חלקים

בעזרת ידיים רטובות לגלגל ל-2 נקניקים

 באורך של 40 ס"מ

לשים על תבנית עם נייר אפייה

להחליק את הרולדות מלמעלה עם ידיים רטובות

לאפות בתנור חם 170 מעלות עד הזהבה כ-

35 דקות ולקרר

לחתוך לפרוסות 3-5 ס" מ 

לסדר את העוגיות על תבנית אפייה לייבש אותם

בתנור חם 150 מעלות כ-15 דקות עד שהם

קריספיות וזהובות

לקרר ולשים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר

the materials

put in a bowl

Three quarters of a plastic cup of white sugar 100 grams

A quarter of a teaspoon of salt

3 🥚 large XL eggs

A tablespoon and a half of canola oil

1 teaspoon baking powder

1 teaspoon orange peel or 🍊 tangerine

2 tablespoons of raisins

50 grams of walnuts

2 tablespoons orange peels

10 dried apricots cut in half

2 tablespoons dried cranberries

5 dry lines cut into quarters

to stir

add

3 plastic cups sifted white flour 300 grams

mix with a wooden spoon

Divide the fort into two parts

Using wet hands, roll into 2 sausages

 40 cm long

Put on a tray with baking paper

Smooth the rolls from above with wet hands

Bake in a hot oven at 170 degrees until golden

35 minutes and cool

Cut into 3-5 cm slices

Arrange the cookies on a baking sheet and dry them

in a hot oven at 150 degrees for about 15 minutes until they are

Crispy and golden

Cool and put in a closed jar outside the fridge
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות