English recipe listed below
החומרים
4 בצלים גדולים לחתוך לפרוסות דקות וקצרות
200 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
או יותר פטריות
אופן ההכנה:
לשים מחבת בגז
לשים 2 כפות שמן זית
לטגן את הבצל עד הזהבה
לאחר הזהבה להוסיף את הפטריות
חצי כפית שטוחה מלח מעט פלפל שחור
ולטגן כארבע דקות
לממרח החומוס
לשים בקערה 300 גרם גרגירי חומוס מבושלים
ניתן להשאיר בצד 1 כף מהחומוס לקישוט המנה
למעוך את החומוס בעזרת מועך תפוחי אדמה
להוסיף 4 כפות טחינה גולמית
רבע כפית מלח
1-2 כפות שמן זית
להוסיף כ-11-12 כפות מים קרים להוסיף
בהדרגה לפי הצורך
עד שמתקבל ממרח חומוס במרקם ובסמיכות
כמו שאתם אוהבים
אופן ההגשה
לשים ממרח חומוס בצלחת גדולה
לשים ממרח טחינה עם רוצים
לזלף מעל שמן זית בנדיבות
לפזר מעט פפריקה מתוקה
לשים באמצע מלית פטריות ובצל
לפזר את גרגירי החומוס המבושלים ניתן לפזר
מעט צנוברים
ולפזר מעל פטרוזיליה קצוצה
the materials
4 large onions cut into thin and short slices
200 grams of fresh champignon mushrooms cut into slices
or more mushrooms
Preparation:
Put a pan on the gas
Put 2 tablespoons of olive oil
Fry the onion until golden
After golden, add the mushrooms
Half a flat teaspoon of salt and a little black pepper
and fry for about four minutes
For the hummus spread
Put 300 grams of cooked chickpeas in a bowl
You can leave aside 1 tablespoon of the hummus to decorate the dish
Mash the chickpeas with a potato masher
Add 4 tablespoons of raw tahini
A quarter of a teaspoon of salt
1-2 tablespoons of olive oil
Add about 11-12 tablespoons of cold water
Gradually as needed
Until you get a hummus spread in texture and thickness
as you like
Method of submission
Put hummus spread in a large plate
Put tahini spread with desired
Drizzle over olive oil generously
Sprinkle some sweet paprika
Put mushroom and onion stuffing in the middle
Spread the cooked chickpeas can be spread
A few pine nuts
and sprinkle over chopped parsley
תגובות
הוסף רשומת תגובה