עגבניות ממולאות בבורגול טעים ובריא

 






English recipe listed below




החומרים

כ-10 עגבניות עגולות

בעזרת סכין ליצור חור

ולרוקן את תוכן העגבניות כדי ליצור

חור שניתן למלא

לשים את העגבניות בתבנית אפיה

לפזר עליהם מעט מלח ומעט פלפל שחור ולזלף מעט

שמן זית

מלית בורגול גרישה

לקחת קערה ולשים 2 כוסות פלסטיק בורגול דק 

גרישה דקה 200 גרם לכסות במי ברז ולהניח לזה 

בצד כ-20 דקות עד שהבורגול רך

ולסנן את המים

מי שרוצה שיבשל תחילה את הבורגול במים עד שהוא

רך ולאחר מכן להוסיף את התוספות

להוסיף לבורגול גרישה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור 2.5 כפות שמן זית

1 כף צימוקים

2 כפיות חמוציות

להוסיף כ-3 כפות מתוכן העגבניות שרוקנו

ולערבב

למלא את העגבניות

לאפות בתנור חם 200 מעלות עד שהעגבניות רכות

Materials

About 10 round tomatoes

Use a knife to make a hole

and empty the contents of the tomatoes to create the

A hole can fill

Put the cheeses in a baking dish

Sprinkle a little salt and a little black pepper on them and sprinkle a little

Olive oil

Grisha bulgul stuffing

Take a bowl and put 2 plastic cups of thin bulgur

Finely grate 200 grams, cover with tap water and let it sit

Set aside for about 20 minutes until the bulgur is soft

and filter the water

Those who want it should first cook the bulgul in water until it is soft

soft add the toppings

add to the bulgur

Half a teaspoon of salt

A little black pepper 2.5 tablespoons of olive oil

1 tablespoon raisins

2 teaspoons cranberries

Add about 3 tablespoons of the contents of the drained cheeses

and mix

fill the cheeses

Bake in a hot oven at 200 degrees until the tomatoes are soft





סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות