English recipe listed below
החומרים
כ-10 עגבניות עגולות
בעזרת סכין ליצור חור
ולרוקן את תוכן העגבניות כדי ליצור
חור שניתן למלא
לשים את העגבניות בתבנית אפיה
לפזר עליהם מעט מלח ומעט פלפל שחור ולזלף מעט
שמן זית
מלית בורגול גרישה
לקחת קערה ולשים 2 כוסות פלסטיק בורגול דק
גרישה דקה 200 גרם לכסות במי ברז ולהניח לזה
בצד כ-20 דקות עד שהבורגול רך
ולסנן את המים
מי שרוצה שיבשל תחילה את הבורגול במים עד שהוא
רך ולאחר מכן להוסיף את התוספות
להוסיף לבורגול גרישה
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור 2.5 כפות שמן זית
1 כף צימוקים
2 כפיות חמוציות
להוסיף כ-3 כפות מתוכן העגבניות שרוקנו
ולערבב
למלא את העגבניות
לאפות בתנור חם 200 מעלות עד שהעגבניות רכות
Materials
About 10 round tomatoes
Use a knife to make a hole
and empty the contents of the tomatoes to create the
A hole can fill
Put the cheeses in a baking dish
Sprinkle a little salt and a little black pepper on them and sprinkle a little
Olive oil
Grisha bulgul stuffing
Take a bowl and put 2 plastic cups of thin bulgur
Finely grate 200 grams, cover with tap water and let it sit
Set aside for about 20 minutes until the bulgur is soft
and filter the water
Those who want it should first cook the bulgul in water until it is soft
soft add the toppings
add to the bulgur
Half a teaspoon of salt
A little black pepper 2.5 tablespoons of olive oil
1 tablespoon raisins
2 teaspoons cranberries
Add about 3 tablespoons of the contents of the drained cheeses
and mix
fill the cheeses
Bake in a hot oven at 200 degrees until the tomatoes are soft
תגובות
הוסף רשומת תגובה