עוגת שוקולד צ'יפס אגוזים בננה Banana nut chocolate chip cake








English recipe listed below


לשים בקערה

1 בננה 🍌 גדולה למעוך עם מזלג

1 כוס  פלסטיק שמן קנולה 150 גרם 

1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם

3 🥚 ביצים אקסטרה לארג'

רבע כפית מלח

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

1 כוס פלסטיק קוקוס 60 גרם 🥥 

1 כפית תמצית וניל

כוס ורבע סוכר לבן 170 גרם

100 גרםם שוקולד צ' יפס או שוקולד

מריר חתוך קטן

שתיים ורבע כוסות פלסטיק קמח לבן 240 גרם

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

לערבב הכל עם כף עץ או מטרפה

לשים בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה

תבנית בגודל 40x10 ס"מ

או בתבנית אלומיניום אינגליש חד פעמית

למלא שלושת רבעי גובה אם נשארה עוגה 

לשיםב תבניות מאפ'ינס

לאפות בתנור חם

170 מעלות לאפות כ-40-50 דקות

לאחר מכן להשאיר בחוץ לקירור

להכין ציפוי שוקולד

לשים בסיר קטן 100 גרם שמנת לקצפת

להרתיח להוריד את הסיר מהבישול

להוסיף 

100 גרם שוקולד 🍫 שבור

לערבב עד שהקרם חלק להשאיר בחוץ עד שהעוגה מוכנה

לשים את העוגה על צלחת הגשה

כשהקרם יותר סמיך לצפות את  העוגה 

בקרם השוקולד

לשים מכוסה היטב במקרר


put in a bowl

1 large banana 🍌 to mash with a fork

1 plastic cup canola oil 150 grams

1 container sour cream 200 grams

3 extra large eggs

A quarter of a teaspoon of salt

1 bag of baking powder 10 grams
or in a disposable English aluminum mold

Fill three quarters of the height if there is any cake left

Put muffin molds

Bake in a hot oven

170 degrees to bake for about 40-50 minutes

Then leave outside to cool

make chocolate coating

Put 100 grams of cream for whipped cream in a small pot

Boil and remove the pot from cooking

add

100 grams of chocolate 🍫 broken

Mix until the cream is smooth and leave out until the cake is ready

Put the cake on a serving plate

When the cream is thicker coat the cake

in the chocolate cream

Put tightly covered in the refrigerator


תגובות