English recipe listed below
לשים בקערה
1 בננה 🍌 גדולה למעוך עם מזלג
1 כוס פלסטיק שמן קנולה 150 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
3 🥚 ביצים אקסטרה לארג'
רבע כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
1 כוס פלסטיק קוקוס 60 גרם 🥥
1 כפית תמצית וניל
כוס ורבע סוכר לבן 170 גרם
100 גרםם שוקולד צ' יפס או שוקולד
מריר חתוך קטן
שתיים ורבע כוסות פלסטיק קמח לבן 240 גרם
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
לערבב הכל עם כף עץ או מטרפה
לשים בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה
תבנית בגודל 40x10 ס"מ
או בתבנית אלומיניום אינגליש חד פעמית
למלא שלושת רבעי גובה אם נשארה עוגה
לשיםב תבניות מאפ'ינס
לאפות בתנור חם
170 מעלות לאפות כ-40-50 דקות
לאחר מכן להשאיר בחוץ לקירור
להכין ציפוי שוקולד
לשים בסיר קטן 100 גרם שמנת לקצפת
להרתיח להוריד את הסיר מהבישול
להוסיף
100 גרם שוקולד 🍫 שבור
לערבב עד שהקרם חלק להשאיר בחוץ עד שהעוגה מוכנה
לשים את העוגה על צלחת הגשה
כשהקרם יותר סמיך לצפות את העוגה
בקרם השוקולד
לשים מכוסה היטב במקרר
put in a bowl
1 large banana 🍌 to mash with a fork
1 plastic cup canola oil 150 grams
1 container sour cream 200 grams
3 extra large eggs
A quarter of a teaspoon of salt
1 bag of baking powder 10 grams
or in a disposable English aluminum mold
Fill three quarters of the height if there is any cake left
Put muffin molds
Bake in a hot oven
170 degrees to bake for about 40-50 minutes
Then leave outside to cool
make chocolate coating
Put 100 grams of cream for whipped cream in a small pot
Boil and remove the pot from cooking
add
100 grams of chocolate 🍫 broken
Mix until the cream is smooth and leave out until the cake is ready
Put the cake on a serving plate
When the cream is thicker coat the cake
in the chocolate cream
Put tightly covered in the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה