חלת בצל

 




 








החומרים
2-4 בצלים גדולים
לחתוך לפרח כמו בסרטון
לפזר לפנים הבצל מעט מלח




לטמפורה

בקערה  לשים

2 🥚 ביצים

5 כפות קמח לבן

2 כפות קורנפלור או  עוד קמח רגיל

מעט פלפל שחור

חצי כפית מלח

להוסיף מי ברז לפי הצורך

בערך 12 כפות עד שיש בלילה

כמו של 🥞 פנקייק

לערבב לבלילה חלקה

להוסיף 1 כפית אבקת אפיה

ולערבב היטב


בקערה שניה לשים כחצי כוס פירורי לחם

לחמם סיר קטן

לשים בערך 1 ליטר שמן קנולה

לחמם את השמן

לטבול את הבצל בתוך הטמפורה גם שבטמפורה

 תכנס לתוך הבצל

לאחר מכן לשים על פירורי הלחם

ולפזר מעל הבצל ובתוכו מפירורי הלחם

לשים בזהירות בשמן

ולטגן כשבע דקות  על אש בינונית

עד הזהבה וקרריספיות







תגובות