שניצל קריספי בטעם צ'יפס Crispy schnitzel flavored with chips🍟מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ













700 גרם חזה עוף פרוס לשניצל

לשים בשקית

4 כפות קמח לבן

מעט פלפל שחור 

רבע כפית מלח

לערבב

לשים את חזה העוף לתוך השקית

ולערבב


לשבור 100 גרם חטיף 🍟 תפוצ'יפס פרווה


בצלחת אחת

לשים 

1 ביצה

מעט פלפל שחור 

רבע כפית מלח

2 כפות מי ברז 

ולערבב


בצלחת שנייה לשים

1.5 כוסות פירורי לחם

את חטיף הצ' יפס השבור

2 כפות זרעי שומשום

ולערבב

לקחת את השניצלים

לטבול בביצה היטב

ולאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם

לחמם מחבת

לשים שמן קנולה 

בגובה כשני מלימטר

לטגן את השניצל כשתי דקות מכל

צד להוציא לצלחת עם לנייר מגבת









 


 



 







 




תגובות