Cauliflower in tempura כרובית בטמפורה

 






1 כרובית בינונית מחולקת לפרחים

לשים בקערה עם מי ברז לשים 1

כף מלח רגיל לחכות רבע שעה

לשתוף ולסנן

להרתיח סיר גדול עם מים להוסיף 1 כפית מלח. כשהמים רותחים לשים את פרחי הכרובית

ולבשל כשבע דקות עד שהכרובית מעט יותר

רכה לסנן ולקרר מעט

בקערה  לשים

2 🥚 ביצים

5 כפות קמח לבן

2 כפות קורנפלור או  עוד קמח רגיל

מעט פלפל שחור

חצי כפית מלח

להוסיף מי ברז לפי הצורך

בערך 12 כפות עד שיש בלילה

כמו של 🥞 פנקייק

לערבב לבלילה חלקה

להוסיף 1 כפית אבקת אפיה

ולערבב היטב

לחמם סיר קטן

לשים בערך 1 ליטר שמן קנולה

לחמם את השמן

לטבול את הכרובית בבלילת הביצים

וישר לשים בשמן

לטגן בערך כ-4 דקות או לפי

הצורך עד הזהבה

להוציא לנייר מגבת

ניתן לאכול כך

או לזלף מעל מעט טחיה, 

צנוברים אפויים ומעט פיטרוזיליה קצוצה








תגובות