1 כרובית בינונית מחולקת לפרחים
לשים בקערה עם מי ברז לשים 1
כף מלח רגיל לחכות רבע שעה
לשתוף ולסנן
להרתיח סיר גדול עם מים להוסיף 1 כפית מלח. כשהמים רותחים לשים את פרחי הכרובית
ולבשל כשבע דקות עד שהכרובית מעט יותר
רכה לסנן ולקרר מעט
בקערה לשים
2 🥚 ביצים
5 כפות קמח לבן
2 כפות קורנפלור או עוד קמח רגיל
מעט פלפל שחור
חצי כפית מלח
להוסיף מי ברז לפי הצורך
בערך 12 כפות עד שיש בלילה
כמו של 🥞 פנקייק
לערבב לבלילה חלקה
להוסיף 1 כפית אבקת אפיה
ולערבב היטב
לחמם סיר קטן
לשים בערך 1 ליטר שמן קנולה
לחמם את השמן
לטבול את הכרובית בבלילת הביצים
וישר לשים בשמן
לטגן בערך כ-4 דקות או לפי
הצורך עד הזהבה
להוציא לנייר מגבת
ניתן לאכול כך
או לזלף מעל מעט טחיה,
צנוברים אפויים ומעט פיטרוזיליה קצוצה
תגובות
הוסף רשומת תגובה