לביבות גאורגיות צ'אדי מפנקות

 









לשים בקערה

4 כוסות פלסטיק קמח 🌽 תירס פולנטה דק

500 גרם

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1 כף שמרים יבשים 10 גרם

1.5 כוסות קמח לבן מנופה 150 גרם

2 🥚 ביצים

1 כף שמן זית

100-150 גרם גבינה צהובה🧀מגורדת 

או מוצרלה

להוסיף מים חמימים לפי הצורך בערך 2 

עד שתיים וחצי כוסות לפי הצורך

לערבב עד שמתקבלת עיסה כמו עוגה

לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח

עד שהסולת מכפילה את נפחה כמה זמן שנדרש

לחמם מחבת

לשים שמן קנולה בגובה כ-3 מ"מ

כשהשמן חם לשים 2 כפות לכל לביבה

לטגן עד הזהבה כשתי דקות

להפוך בזהירות לצד השני

לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת 

או מוצרלה מגורדת

לטגן עד הזהבה כשתי דקות

להוציא לנייר סופג

ניתן לחתוך כמו 🥪 סנדוויץ' ולמלא

 בגבינה צפתית או גבינת פטה

פרוסות 🍅 עגבניות, פלפלים 🥒 מלפפון חתוך

להגיש חם








 




תגובות