החומרים
לשים בקערה
3 גביעים גבינה לבנה 750 גרם
1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם
1 גרידת לימון בינוני
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל
כוס ורבע סוכר לבן מדוד בכוס פלסטיק 200 גרם
2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב עם מטרפה כחצי דקה
להוסיף
5 כפות קורנפלור
3.5 כפות קמח לבן מנופה
לערבב דקה עם מטרפה עד שהכל חלק
להוסיף 7 חלחמונים(צהוב)
ולערבב
לשים 7 חלבונים בקערת המיקסר
עם בלון הקצפה
להקציף את החלבונים על מהירות גבוהה
עד שהקצף יציב ולא נוקשה
לקחת שליש מהחלבונים המוקצפים
ולערבב עם הגבינה
להוסיף עוד שליש כמות חלבונים ולערבב
בעטיפה לגבינה
להוסיף את שאר החלבונים לגבינה ולערבב
בעטיפה עד שהכל חלק
לשים בתבנית 26 ס"מ עם תחתית סגורה היטב
לשמן את התבנית דופן ובסיס
לשפוך את העוגה לתבנית וליישר
לשים את התבנית בתוך תבנית מלבנית
לשפוך כל ס"מ מים רותחים לתבנית המלבנית
לאפות בתנור חם 200 מעלות עד שהחלק העליון
מזהיב יפה
להוציא החוצה את העוגה מהתנור ועם סכין
להצמיד לדופן התבנית ולעבור מסביב העוגה
כדי שלא תדבק לשוליים
להמשיך לאפות בתנור בחום
150 מעלות כשעה
להוציא מהתנור ושוב לשחרר עם סכין את התבנית מהשוליים
לקרר בחוץ כשעה
ולשים במקרר עטוף היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה