החומרים 1 קילו חזה עוף חתוך לשניצל
לשים בשקית זיפר
4 כפות קמח לבן
רבע כפית מלח ומעט פלפל שחור
לערבב
לשים בתוך השקית את השניצל
לערבב עם הקמח
לרוטב טריאקי
לשים בקערה
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2-4 כפות רוטב טריאאקי
1 כף דבש
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
3-4 כפות מי ברז
ולערבב
לקחת סיר ולשים 1 ליטר שמן קנולה
או לשים במחבת שמן קנולה בגובה 3 ס"מ
כשהשמן חם לטגן את השניצל כשלוש ארבע דקות
עד הזהבה
להוציא לצלחת
להבריש את השניצל ברוטב הטריאקי
משני הצדדים
לפזר מעט זרעי שומשום ולהגיש
תגובות
הוסף רשומת תגובה