שניצל חזה עוף ברוטב טריאקי

 






החומרים 1 קילו חזה עוף חתוך לשניצל

לשים בשקית זיפר

4 כפות קמח לבן

רבע כפית מלח ומעט פלפל שחור

לערבב

לשים בתוך השקית את השניצל

לערבב עם הקמח


לרוטב טריאקי

לשים בקערה

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2-4 כפות רוטב טריאאקי

1 כף דבש

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

3-4 כפות מי ברז

ולערבב




לקחת סיר ולשים 1 ליטר שמן קנולה

או לשים במחבת שמן קנולה בגובה 3 ס"מ

כשהשמן חם לטגן את השניצל כשלוש ארבע דקות

עד הזהבה

להוציא לצלחת

להבריש את השניצל ברוטב הטריאקי

משני הצדדים

לפזר מעט זרעי שומשום ולהגיש




 

 



תגובות