סלט חומוס וכרובית בריא וטעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 








לחמם סיר עם מים
לבשל פרחי כרובית קטנה
כשבע דקות
לסנן ולקרר מעט

לקחת מחבת לשים בחום
להוסיף אחד וחצי כפות שמן קנולה 
או שמן זית
לטגן את הכרובית עד הזהבה
לקצוץ לחתיכות ולקרר

לקחת שתי פרחי כרובית ולשים בצד לקישוט


לקחת קערה
לשים 1 קופסה גרגירי חומוס מבושלים 300 גרם
לרסק עם מועך תפוחי אדמה או במזלג
לשמור כמה גרגירי חומוס לקישוט

להוסיף
4 כפות טחינה גולמית
 כ-6 כפות מי ברז או לפי הצורך
כחצי כפית שטוחה מלח אפשר פחות
1 כף שמן זית
לערבב לממרח חומוס בסמיכות שאתם אוהבים
להוסיף את הכרובית ולערבב
לטעום שטעים

לשים בקערה הגשה
לפזר מעל מעט שמן זית
גרגירי חומוס
לקשט עם הכרובית ששמנו בצד
ולפזר מעט פטרוזיליה קצוצה



 





תגובות