סמבוסק פריקסה פטנט משגע














החומרים


טורטיות

טורטייה אחת למנה

ביצים מבושלות קשות חתוכות לפרוסות

חצי ביצה למנה

סלט מטבוחה מוכן

קופסה גרגירי חומוס מבושלים

קופסה טונה מסוננת מספיקה ל- 4 טורטיות

אפשר גם תפוחי אדמה מבושלים מקולפים 

וחתוכים לפרוסות


אופן ההכנה

לקחת טורטיה 

לשים בשליש הטורטייה

 1 כפית סלט מטבוחה פיקנטית

לשים על המטבוחה כף טונה

מעל  הטונה לשים פרוסות ביצים

מעל הביצים לשים כף גרגירי חומוס מבושלים

ניתן לשים גם תפוחימאדמה מבושלים

לקפל את הטורטייה לחצי כמו סמבוסק או כיסוי


לקחת צלחת

לשים 1 ביצה 

מעט מלח ומעט פלפל שחור

לערבב את הביצה

לקחת צלחת שנייה ולשים

כוס פירורי לחם

לחמם מחבת

לשים 3 מילימטר גובה שמן קנולה או חמניות

לטבול היטב את הטורטייה בביצה

ולאחר מכן לטבול היטב בפירורי הלחם

לשים את הטורטייה בשמן החם ולטגן

כשתי דקות מכל צד

זהו להוציא לנייר מגבת סופג ולהנות






תגובות