לקחת כרובית בינונית
להפריד לפרחים
לשים בקערה עם מים וכפית מלח
להשרות כעשר דקות לשתוף ולסנן
לשים
בתבנית 40×40 ס"מ
לשים 5 כפיות ממרח פסטו
1.5 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
כחצי כפית שטוחה מלח או פחות
לערבב
לאפות בתנור חם 190 מעלות כ-25
דקות או לפי הצורך עד שהכרובית יותר רכה
להוציא מהתנור לערבב
לפזר על הכרובית
כ-30 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן
או מוצרלה
לפזר 2 כפות שבבי שקדים
לשים ולפזר כמה טיפות פסטו
לפזר ככף וחצי פיטרוזיליה קצוצה
לאפות 5 דקות בתנור חם 190 מעלות
תגובות
הוסף רשומת תגובה