כרובית אפויה בתנור עם גבינה

 







לקחת כרובית בינונית

להפריד לפרחים

לשים בקערה עם מים וכפית מלח

להשרות כעשר דקות לשתוף ולסנן

לשים

בתבנית 40×40 ס"מ

לשים 5 כפיות ממרח פסטו

1.5 כפות שמן זית

מעט פלפל שחור

כחצי כפית  שטוחה מלח או פחות

לערבב

לאפות בתנור חם 190 מעלות כ-25

דקות או לפי הצורך עד שהכרובית יותר רכה

להוציא מהתנור לערבב

לפזר על הכרובית

כ-30 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן

או מוצרלה

לפזר 2 כפות שבבי שקדים

לשים ולפזר כמה טיפות פסטו

לפזר ככף  וחצי פיטרוזיליה קצוצה

לאפות 5 דקות בתנור חם 190 מעלות




תגובות