לשים בסיר
1 מיכל שמנת להקצפה חלבית או פרווה
250 גרם
1 כוס חלב מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
160 גרם
200 גרם חמאה או 200 מרגרינה
100 גרם 🍫 שוקולד מריר
1 כפית תמצית וניל
4 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
5 כפות סוכר לבן
לבשל תוך כדי ערבוב
עד שהסוכר החמאה והשוקולד נמסים
להוריד ולקרר בחוץ
לשבור לחתיכות קטנות 750 גרם ביסקוויטים
לאחר שהשוקולד יותר קר להוסיף אותו
לביסקוויטים ולערבב היטב
להכין כ-43 יחידות כדורי שוקולד
בגודל של שזיף בינוני
לאחר מכן לשים אותם במקפיא לחצי שעה
עד שכדורי השוקולד קשים
לציפוי השוקולד
לשים בבאן מארי או במיקרוגל
300 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב שבור
לאחר שהשוקולד נמס
להוסיף
2 כפות שמן קנולה
ולערבב היטב
לקחת קיסם שיניים או שיפוד עץ
לתקוע בכדור שוקולד
לטבול בשוקולד המומס להוריד ולנער
מעודפי השוקולד
להניח באמצע מגש או צלחת להגשה
לפזר עליו מעט סוכריות צבעוניות
כך להמשיך לשים מסביבו עוד כדורי
שוקולד
כך שיהיה בסיס עגול שעשוי מ-19
כדורי שוקולד
עכשיו לשים מעל עוד
שכבה יותר פנימית
של 12 כדורי שוקולד מצופים בשוקולד
ובסוכריות
עכשיו לשים מעל
עוד שכבהיותר פנימית של 7 כדורי שוקולד
מצופים בשוקולד ובסוכריות
לאחר מכן לשים
עוד שכבה של 4 כדורי שוקולד
טבולים בשוקולד ובסוכריות
ולבסוף להניח למעלה כדור שוקולד
מצופה בשוקולד ובסוכריות
לשמור במקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה