משולשי פילו עם אגוזים בסירופ קריספי








English recipe listed below

למלית

לשים בקערה

100 גרם אגוזים קצוצים

4 כפיות סוכר חום דמררה או סוכר לבן

חצי כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל או סוכר וניל

לערבב


אופן ההכנה

לשים על שולחן העבודה נייר לאפייה

להניח עליו דף בצק פילו

להבריש עם מעט שמן קנולה

לפזר כשלוש כפות מלית אגוזים

לזלף כשתי כפות דבש או מייפל

או דבש תמרים סילאן

להניח מעל עוד בצק פילו

להדק

להבריש עם מעט שמן קנולה

לפזר מעל כשתי כפיות מלית אגוזים

לחתוך את הבצק לריבועים

בערך 10x 10 ס"מ

לקפל כל ריבוע לחצי מיוצא משולש

ולקפל שוב לחצי משולש

להבריש במעט שמן קנולה

לשים בתבנית עם נייר אפייה ולאפות

בתנור חם 170 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה

וקריספיות ולקרר מעט


להכין סירופ סוכר

לשים בסיר

1 כוס פלסטיק סוכר לבן 80 גרם

1 כוס פלסטיק מי ברז 160 גרם

1 כפית דבש או סילאן או מייפל

1 כפית תמצית וניל

להרתיח כשתי דקות

לטבול  את המאפים 

כשתי שניות בסירופ החם

ולפזר מעט אגוזי מלך קצוצים


 
 






 




תגובות