להכין 500 גרם חזה עוף פרוס דק לשניצל
לשים בקערה
2 כפות חרדל
1 כף קטשופ
חצי כפית מלח עט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות מי ברז
ולערבב
לשים בצלחת אחת
1 ביצה
1 כף מי ברז
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
ולערבב
בצלחת שניה לשים
1 כוס קמח לבן
בצלחת שלישית לשים
1 כוס פירורי לחם
1 כוס שבבי תפוחי אדמה
לערבב
לטבול את השניצל בקמח הלבן
לאחר מכן לטבול בביצה
ולאחר מכן לטבול בציפוי פירורי הלחם היטב
להדק משני הצדדים
לשים מחבת בגז
לשים שמן קנולה 3 מ"מ גובה
כשהשמן חם על אש בינונית
לשים בזהירות את השניצל
לטגן מכל צד כשתי דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה