שניצל קריספי עם שבהי תפוחי אדמה









להכין 500 גרם חזה עוף פרוס דק לשניצל

לשים בקערה

2 כפות חרדל

1 כף קטשופ

חצי כפית מלח עט פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

3 כפות מי ברז

ולערבב


לשים בצלחת אחת

1 ביצה

1 כף מי ברז

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

ולערבב


בצלחת שניה לשים

1 כוס קמח לבן


בצלחת שלישית  לשים

1 כוס פירורי לחם

1 כוס שבבי תפוחי אדמה

לערבב

לטבול את השניצל בקמח הלבן

לאחר מכן לטבול בביצה

ולאחר מכן לטבול בציפוי פירורי הלחם היטב

להדק משני הצדדים


לשים מחבת בגז

לשים שמן קנולה 3 מ"מ גובה

כשהשמן חם על אש בינונית

לשים בזהירות את השניצל

לטגן מכל צד כשתי דקות







תגובות