English recipe listed below
החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה או בגרמים
כוס פלסטיק כזו שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
תחילה נכין את מלית אגוזים קינמון
למלית
לשים בקערה
30 גרם חמאה מומסת
150 גרם אגוזי מלך שבורים
1.5 כפיות קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 כף אבקת קקאו לא ממותקת
3/4 כוס פלסטיק 60-70 גרם סוכר חום כהה
אם אין לכם סוכר חום
אז תוסיפו סוכר לבן
לערבב
לעוגה
לשים בקערת המיקסר
220 גרם חמאה חתוכה לפרווה 220 גרם מרגרינה
1.1/2 כוסות פלסטיק סוכר לבן
220 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
להקציף כמה דקות עד שהחמאה
מוקצפת ולבנה
להוסיף בהדרגה
3 ביצים XL
כלומר להוסיף ביצה 🥚 ולהקציף כשלוש דקות
שוב להוסיף ביצה 🥚 ולהקציף כשלוש דקות
ולהוסיף שוב את הביצה השלישית ולהקציף כשלוש
דקות עד שהחמאה תפוחה ויפה
להוסיף 3 כפות ברנדי או קוניאק
לא חייבים להוסיף אבל זה טעים
לערבב רבע דקה
להוסיף לסרוגין
לאחר שהעוגה נאפתה לקרר כרבע שעה בחוץ
ולהפוך על צלחת, ניתן לפזר אבקת סוכר
After the cake has been baked, let it cool for about fifteen minutes outside
And turn it over on a plate, you can sprinkle powdered sugar
תגובות
הוסף רשומת תגובה