below
החומרים לקרם גנאש שוקולד
לשים בסיר על האש
1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם
להביא אותה לידי רתיחה
לכבות את האש ולהוסיף
250 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב לקרם חלק ולקרר
בחוץ מעט
לקרם מוקה
לשים בקערה
2 מכלי שמנת להקצפה 500 גרם
1 חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
3 כפות סוכר לבן
1.5 כפיות אבקת קפה נמס
1 כוס פלסטיק חלב 160 גרם
1 כפית תמצית וניל
להקציף עד שהקרם יציב
אופן הרכבת העוגה
לשים בתבנית פיירקס 40×40 ס"מ
לקחת עוגיות ביסקוטים כל עוגייה לטבול
כשנייה מכל צד בחלב ולסדר שכבה בסיס בתבנית
ניתן לזלף על הביסקוטים מעט ליקר או ברנדי
זה יוצא מעולה
למרוח על הביסקןטים חצי מכמות קרם הקפה
ליישר
מעל לזלף כארבע כפות גנאש שוקולד
לפזר מעט בוטנים אפויים שבורים או אגוזים
לכסות שוב בשכבת ביסקוטים מורטבים בחלב
חבילה אחת ביסקוטים לא מספיקה לשתי שכבות
צריך לפחות חבילה וחצי ביסקוטים
אם לא מספיקה לכם החבילה לשכבה שנייה
אז תרטיבו מעט את הביסקוטים בחלב
ותפוררו אותם על הקרם
לשים שוב את כל קרם הקפה וליישר
לצפות מעל הקרם בשכבת קרם
שוקולד הגנאש ליישר
לפזר מעל מעט בוטנים אפויים שבורים
או אגוזים
לכסות היטב ולשים במקרר לפחות כשלוש שעות
לפני ההגשה
ניתן גם להקפיא
תגובות
הוסף רשומת תגובה