English recipe listed below
מתכון 1
צ'יפס מוקרם
לשים חבילה צ' יפס קפוא
בתבנית עם מעט שוליים 45x35
מרופדת בנייר אפייה
לםזר את הצ'יפס ולאפות ב-200 מעלות עד אשר
הצ'יפס זהוב וקריספי
להוציא מהתנור לפזר על הצ'יפס
מעט מלח ומעט פלפל שחור ניתן לפזר גם מעט
שום מגורד
לפזר על הצ' יפס כ-100 גרם גבינה מגורדת
צהובה או מוצרלה
ולזלף על כל הצ'יפס
1 מיכל שמנת חלבית לבישול 250 גרם
או שמנת לקצפת
לאפות בתנור חם 3ץ200 מעלות כרבע שעה
עד שהגבינה מומסת ומעט זהובה ולהגיש
מתכון 2
קשואפיצה
לקחת קישוא זוקיני גדול
לחתוך לפרוסות בערך כחצי ס"מ
להכין בצלחת
1 כף מיונז
1.5 כפות מי ברז
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
ולערבב
בצלחת שנייה לשים כחצי כוס פירורי לחם
לטבול את תחתית הקישוא במיונז
ואחר כך לטבול את התחתית בפירורי הלחם
לשים על תבנית עם נייר אפייה
לפזר על כל קישוא מעט מלח ומעט פלפל שחור
על כל קישוא לפזר מעט גבינה צהובה או
מוצרלה מגורדת
לזלף מעט שמן זית
ניתן גם לפזר מעל עוד מעט פלפל שחור
לאפות בתנור חם 200 מעלות כ-20 דקות
מתכון 3
נקניקיות צמחיות בבצק עם תוספות
לחתוך פלפל אדום לרצועות
לקחת בצק מלאווח או בצק עלים
לחתוך את עיגול בצק המלאווח לחצי
על כל חצי למרוח
1 כפית סלט מטבוחה או רוטב פיצה
או מעט קטשופ
לשים 3 רצועות פלפל חתוך
לשים נקניקייה צמחית קפואה או נקנקייה
בשרית
לפזר מעט פלפל שחור
ניתן גם לשים זיתים, פטריות טריות מוקפצות,
🌽 תירס מבושל
תשימו מה שאתם אוהבים
לגלגל את המאפה לסיגרייה
לשחץים בתבנית מרופדת עם נייר אפייה
לחרוץ עם סכין 4 חתכים על כל רולדה
לפזר מעט שומשום
לאפות בתנור חם
170 מעלות כ-25-30 דקות עד הזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה