אצבעות תפוחים קריספיות Crispy apple fingers

 













English recipe listed below


החומרים 


לשים בקערה

3 תפוחים מגורדים גס על פומפייה

לסחוט אותם מהנוזלים ולשים בקערה

להוסיף

1 כף מיף לימון

מעט קינמון

אחד או אחד וחצי כפות שטוחות סוכר לבן 

אחד ורבע כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

אם אין לכם אינסטנט וניל תוסיפו 1 כף קורנפלור

2 כפות צימוקים

2 כפות אגוזי מלך שבורים 

לערבב

לשים על השולחן

דף נייר אפייה

לשים דף בצק פילו

להבריש במעט שמן קנולה

לשים מעליו עוד דף בצק פילו לשמן גם אותו

ולשים מעליו שוב דף פילו ולשמן מעט

כך 3 שכבות

לחתוך ל-6 מלבנים 15×10 ס"מ

לשים בקצה הבצק מלית תפוחים

לגלגל לסיגר

להבריש מעל במעט שמן

לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-25 דקות עד קריספיות

לאחר האפייה לפזר אבקת סוכר

המאפים קריספים וטעימים תמיד ביום האפיה






תגובות