עוגיות פריך רולדות עם חלווה








 


 


English recipe listed below



החומרים ל- 3-4 רולדות

כ-35 עוגיות תלוי בעובי

לשים בקערה


200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר 

לפרווה תשימו 200 גרם מרגרינה רכה

1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם

רבע כפית מלח

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס אבקת סוכר 50 גרם

3 כפות שמן קנולה

לערבב עם הידיים או במיקסר

עד שהחמאה לא גושית

להוסיף

4 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה  400 גרם

ולערבב עד שהבצק מתגבש לבצק נעים


לעטוף בניילון נצמד

ולשים במקרר למשך כחצי שעה


לאחר שהבצק קר

לשים נייר אפייה על השולחן

לחלק את הבצק לשלושה חלקים אם רוצים עוגיות

יותר צרות לחלק את הבצק ל-4

לקחת חלק אחד של בצק 

לפזר על נייר האפיה קמח

לרדד למלבן דק 2 מ"מ עובי

בגודל של 40×35 ס"מ

למרוח כשלוש כפות ממרח חלבה

למי שאין ממרח חלבה שיערבב טחינה 

גולמית עם דבש 🍯 או סילאן

לפזר כ-1 כף שומשום

לפזר ככף וחצי חלבה מפוררת

לפזר ככף וחצי אגוזים שבורים

לגלגל לרולדה

להעביר לתבנית אפיה לסמן מעל הבצק

חיתוך של העוגיות בערך 1.5 ס" מ

לאפות בתנור חם 170 מעלות אפיה 30 דקות

לקרר את העוגיות לחתוך כל רולדה לעוגיות

לפזר אבקת סוכר

ולשמור בצנצנת סגורה היטב מחוץ למקרר










תגובות