English recipe listed below
החומרים ל- 3-4 רולדות
כ-35 עוגיות תלוי בעובי
לשים בקערה
200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
לפרווה תשימו 200 גרם מרגרינה רכה
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס אבקת סוכר 50 גרם
3 כפות שמן קנולה
לערבב עם הידיים או במיקסר
עד שהחמאה לא גושית
להוסיף
4 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 400 גרם
ולערבב עד שהבצק מתגבש לבצק נעים
לעטוף בניילון נצמד
ולשים במקרר למשך כחצי שעה
לאחר שהבצק קר
לשים נייר אפייה על השולחן
לחלק את הבצק לשלושה חלקים אם רוצים עוגיות
יותר צרות לחלק את הבצק ל-4
לקחת חלק אחד של בצק
לפזר על נייר האפיה קמח
לרדד למלבן דק 2 מ"מ עובי
בגודל של 40×35 ס"מ
למרוח כשלוש כפות ממרח חלבה
למי שאין ממרח חלבה שיערבב טחינה
גולמית עם דבש 🍯 או סילאן
לפזר כ-1 כף שומשום
לפזר ככף וחצי חלבה מפוררת
לפזר ככף וחצי אגוזים שבורים
לגלגל לרולדה
להעביר לתבנית אפיה לסמן מעל הבצק
חיתוך של העוגיות בערך 1.5 ס" מ
לאפות בתנור חם 170 מעלות אפיה 30 דקות
לקרר את העוגיות לחתוך כל רולדה לעוגיות
לפזר אבקת סוכר
ולשמור בצנצנת סגורה היטב מחוץ למקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה