מרק עוף עם ירקות וגריסים

 










החומרים

1 בצל חתוך לקוביות

3 גזרים חתוכים לפרוסות

1 ענף סלרי חתוך קטן

1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

כמה עלי סלרי

חצי כוס גריסי פנינה שטופים

4 יחידות כרעיים

מעט פלפל שחור

מעט מלח אם צריך

3 כפיות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

לחמם סיר גדול

לשים כפית שמן קנולה

לשים את העוף ולטגן משני הצדדים עד הזהבה

להוציא את העוף לצלחת

לשפוך את רוב השומן שבמחבת

להוסיף למחבת 1 כפית שמן קנולה

להוסיף

את הבצל,גזר וסלרי לטגן כחמש דקות

להוסיף את העוף

למלא מים רותחים בגובה של שלושת רבעי 

מגובה הסיר 

לכסות את הסיר ולבשל כשעה

לאחר כשעה להוסיף

את תפוחי האדמה והגריסים ולבשל כחצי שעה

עד שהגריסים רכים

לאחר חצי שעה להוסיף את הקישואים הסלרי

מעט פלפל שחור

ושלוש כפיות אבקת מרק עוף

אם חסר לכם מעט מלח תוסיפו

לערבב ולבשל כעשר דקות






תגובות