עוגיות קינמון מהירות קריספיות

 







An English recipe is listed below


לקחת בצק עלים מרודד

בגודל של 30×30 ס"מ

לשים על נייר אפייה

לפזר על הבצק כ ארבע חמש כפיות סוכר לבן

כחצי כפית שטוחה קינמון או פחות

למרוח את הסוכר והקינמון על כל הבצק

לזלף מעל ככפית וחצי דבש

לקפל את הבצק לשניים

לפזר משני צידי הבצק מעט סוכר לבן

לרדד מעט את הבצק כדי שיהיה מעט יותר דק

לחתוך לרצועות של כחצי ס"מ

לגלגל אותם כמו חבל

ולאחר מכן לגלגל לשבלול

לאפות בתנור חם

170 מעלות

כ-30 מעלות עד שהם קריספיות

לא לשרוף אותם 

כשהם יוצאות מהתנור לפזר מעל מעט אבקת סוכר

לקרר ולשמור בצנצנת סגורה





תגובות