שושני תפוחים חגיגיים

 








An English recipe is listed below



תפוח אחד בינוני מספיק לשלושה מאפים

לקחת 2 תפוחים מתוקים

לחתוך לחצי 

ולפרוסות ממש דקות


לקחת בצק עלים ולחתוך לרצועה ברוחב 3 ס"מ

ולאורך כ-30  ס"מ

למרוח על הבצק כשתי כפות ריבה

להניח על קצה הבצק פרוסות תפוחים

לקפל את הבצק על קצה התפוחים

לגלגל לשבלול

להבריש תבניות מאפי'נס עם מעט שמן קנולה

להניח את שושנת התפוחים בתבנית


לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-30 דקות

כשהמאפים יותר קרים 

להוציא מהתבניות

ולהבריש את התפוחים במעט ריבה







תגובות