גלילות חזה עוף חגגיות עם ערמונים תרד ופטריות

 









An English recipe is listed below

החומרים

1 קילו חזה עוף חתוך לפרוסות  דקות כמו שניצל


למלית

לשים במחבת 

2 כפות שמן זית להוסיף-

2 בצלים חתוכים לקוביות

לטגן כמה דקות עד שהבצל זהוב ויותר רך

להוסיף

300 גרם פטריות חתוכות ניתן להוסיף פטריות טריות

לטגן כשתי דקות ולהוסיף-

400 גרם תרד קפוא לקצוץ ולסחוט מהנוזלים

 או תרד טרי קצוץ

100 גרם ערמונים קצוצים גס

לערבב ולהוסיף

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

לערבב 

ולטגן כשלוש דקות מידי פעם לערבב

ולקרר

להניח את חזי העוף על נייר אפיה

לפזר עליהם מעט מלח ומעט פלפל שחור

לשים בקצה החזה כף מהמילוי של התרד

לגלגל לרולדה

בעזרת קיסם לשים בחזה עוף וכדי ששאר רולדה

ולא יתפרק

להכין צלחת אחת- עם ככוס קמח לבן


בצלחת שנייה' לשבור ביצה להוסיף

רבע כפית מלח מעט פלפל שחור וכף מי ברז

ולקשקש את הביצה

בצלחת השלישית לשים- ככוס וחצי פירורי לחם

אופן ההכנה

לגלגל בזהירות את הרולדה בקמח

לאחר מכן לגלגל בזהירות בביצה

ולאחר מכן לגלגל היטב בפירורי הלחם


לחמם מחבת עם שמן קנולה כשלוש מ"מ  גובה

כשהשמן חם אבל לא רותח לטגן כשבע דקות על אש בינונית

לסובב את הגלילות שיטגן מכל הצדדים

להוציא לצלחת עם נייר סופג

להגיש חתוך לחצי באלכסון

או לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ









תגובות