An English recipe is listed below
החומרים
1 קילו חזה עוף חתוך לפרוסות דקות כמו שניצל
למלית
לשים במחבת
2 כפות שמן זית להוסיף-
2 בצלים חתוכים לקוביות
לטגן כמה דקות עד שהבצל זהוב ויותר רך
להוסיף
300 גרם פטריות חתוכות ניתן להוסיף פטריות טריות
לטגן כשתי דקות ולהוסיף-
400 גרם תרד קפוא לקצוץ ולסחוט מהנוזלים
או תרד טרי קצוץ
100 גרם ערמונים קצוצים גס
לערבב ולהוסיף
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
לערבב
ולטגן כשלוש דקות מידי פעם לערבב
ולקרר
להניח את חזי העוף על נייר אפיה
לפזר עליהם מעט מלח ומעט פלפל שחור
לשים בקצה החזה כף מהמילוי של התרד
לגלגל לרולדה
בעזרת קיסם לשים בחזה עוף וכדי ששאר רולדה
ולא יתפרק
להכין צלחת אחת- עם ככוס קמח לבן
בצלחת שנייה' לשבור ביצה להוסיף
רבע כפית מלח מעט פלפל שחור וכף מי ברז
ולקשקש את הביצה
בצלחת השלישית לשים- ככוס וחצי פירורי לחם
אופן ההכנה
לגלגל בזהירות את הרולדה בקמח
לאחר מכן לגלגל בזהירות בביצה
ולאחר מכן לגלגל היטב בפירורי הלחם
לחמם מחבת עם שמן קנולה כשלוש מ"מ גובה
כשהשמן חם אבל לא רותח לטגן כשבע דקות על אש בינונית
לסובב את הגלילות שיטגן מכל הצדדים
להוציא לצלחת עם נייר סופג
להגיש חתוך לחצי באלכסון
או לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ
תגובות
הוסף רשומת תגובה